FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Ionuț Chirilă, derapaj grosolan la adresa unui jurnalist GSP: „Acest Mussolini”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 11:12 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2022 12:00

Ionuț Chirilă (56 de ani) a avut o reacție suburbană la adresa jurnalistului GSP, Remus Răureanu.

În această dimineață, antrenorul liber de contract din decembrie 2021, când a plecat cu scandal de la Academica Clinceni, a reacționat dur și l-a jignit pe jurnalist, după ce acesta a spus că „Pe Chirilă l-aș vrea la FCSB. Dacă ar fi Chirilă acolo, aș fi dispus să plătesc un abonament. Ar fi spectacol absolut”.

Ionuț Chirilă, reacție suburbană la adresa jurnalistului GSP Remus Răureanu

„Mă deranjează foarte mult. Vreau să spun niște lucruri despre un factor negativ, care are influență mare asupra fotbalului românesc, niște oameni care se trezesc vorbind singuri, fără niciun criteriu de competență. Am văzut că acum câteva zile, Remus Răureanu, acest mic Mussolini al fotbalului românesc, cu figura umflată de ură și de prostie... 

Mi-a pronunțat numele, încercând un mișto grotesc la adresa unui om care a muncit și muncește serios în fotbalul românesc și la adresa proprietarului unui club aflat în suferință. La dezastrul fotbalului românesc iau parte și acest gen de oameni, care fără niciun criteriu de competență își permit să vorbească despre tot și nimic. Pertinența părerilor lui Răureanu este egala cu pertinența părerilor mele despre structura rachetelor pe care NASA le trimite în spațiu. 

Când tu faci mișto, fără să te uiți la tine, vorbești de Netflix și transformi lucrurile serioase de la Steaua în circ... Eu nu cred că în «La Domenica Sportiva » sau la Sky, în niște analize profunde cu oameni care au o cultură fotbalistică fantastică, ai văzut circ grotesc de un asemenea sportiv. E dezamăgitor”, a spus Ionuț Chirilă în emisiunea „DigiSport Matinal”.

Ce a spus Remus Răureanu despre Ionuț Chirilă

După ce Basarab Panduru l-a propus, mai în glumă, mai în serios, pe Chirilă la FCSB, Remus Răureanu a comentat posibilitatea ca acesta să fie alesul lui Gigi Becali.

„Pe cine aș vedea? Sau pe cine aș vrea? Pe Chirilă l-aș vrea la FCSB. Dacă ar fi Chirilă acolo, aș fi dispus să plătesc un abonament, ca la Netflix sau HBO Max. Și cred că s-ar găsi foarte multă ar fi dispusă să plătească un abonament. 

Ar fi spectacol absolut. Ar fi cel mai frumos. Chirilă e un personaj excentric, Becali e și el excentric. Din combinația asta ar ieși un serial foarte amuzant pentru toată lumea. Nu știu rezultatele care ar fi. Dacă Becali vrea să fie amuzant clubul, mai amuzant decât este, Chirilă ar fi perfect acolo”, a spus Remus Răureanu în emisiunea „Liga DigiSport”.

Citește și: 

Gigi Becali ar face orice pentru Ghencea: „Plătesc și dublu, dar vreau să fiu lăsat acolo. Cu banii care pot intra în bugetul statului nu te joci, Talpane!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
RaduDor
RaduDor  •  06 Noiembrie 2022, 16:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  06 Noiembrie 2022, 15:30

Nu-l "inghit" pe chirilă, dar are dreptate in privinta jurnalismului...sunte-ti de cacao.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  06 Noiembrie 2022, 15:25
Postat de TDF66 pe 06 Noiembrie 2022, 12:58

Raureanu ????????????????????????ăstuia ii spune ti voi ziarist?????

Chirila mai poate fi n umita antrenor?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează