FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Ionuț Chirilă și-a început conferința de prezentare la ASA cu un episod controversat de la Dinamo

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 19:41

Ionuț Chirilă, noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureș, a povestit la conferința de presă în care a fost prezentat că un general i-a cerut să mizeze pe anumiți jucători, pe vremea când antrena echipa de tineret a lui Dinamo.

"Mie nu poate să-mi impună nimeni jucători la echipă. Când eram la Dinamo a încercat un general. Și s-a oprit, după 10 minute. Sunt unul dintre antrenorii nebuni în promovarea tinerilor.

Dacă începem o construcție, trebuie să începem de acum. Rolul meu aici este de a-l face pe jucătorul de 1.000 de euro să joace în fața unor jucători de 20.000 de euro", a spus Chirilă conform site-ului oficial al echipei din Târgu Mureș.

Tehnicianul de 51 de ani a stat pe banca echipei de tineret a lui Dinamo de la începutul anilor '90, până în 2001, iar printre cei pe care i-a antrenat se numără Florentin Petre, Cătălin Hîldan, Tararache, Marius Niculae şi Nicolae Mitea.

Ionuț Chirilă a devenit antrenorul echipei din Târgu Mureș după plecarea lui Ilie Stan. ASA este pe ultimul loc în play-out-ul Ligii 1, cu doar nouă puncte.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
aldo_m
aldo_m  •  28 Martie 2017, 20:29

la tv a aparut odata doamna impresar cu catelul ei si ce zice doamna ca ionut a facut o generatie de aur catelul se gudura de parca chiar asa era ,*** care mai supravietueste doar datorita NUMELUI MARE CRONICAR SPORTIV CHIRILA in rest e doar un stelist amarat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cobra_z
cobra_z  •  28 Martie 2017, 16:22

daca tot te destainui , spune si de blaturile dintre chiajna si echipa ciobanului...de atunci nimeni nu te-a mai cautat

aldo_m
aldo_m  •  28 Martie 2017, 15:19

in sfarsit si-a gasit si marele chirila echipa un ratat perfect care saracul cand apare la tv minte de crede si el ce spune

Vezi toate comentariile (8)
Comentează