FOTBAL  »  Superliga  »  MINERUL LUPENI

Ionuţ Dragomir: "S-au adunat peste 50.000 de lei pentru Dossey"

Ibrahim Dossey
Ibrahim Dossey

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Jucătorul echipei Minerul Lupeni, Ionuţ Dragomir, a declarat, luni, că în urma campaniei pe care a pornit-o pentru a-l ajuta pe fostul său coleg de la Pandurii Târgu Jiu, Ibrahim Dossey, s-au adunat peste 50 de mii de lei.

"Lumea a fost receptivă. S-au adunat aceşti bani şi cu siguranţă se vor mai strânge şi alţii", a declarat fundaşul formaţiei din liga secundă, care a precizat că din această sumă, 7.500 lei provin de la jucătorii echipei Steaua.

Dragomir a afirmat că starea de sănătate a fostului jucător al echipei gorjene, care a avut un accident de maşină în luna septembrie, este în continuare destul de gravă: "Arată foarte rău. Ieri am fost la el la spital şi am ţinut-o pe nevasta lui să nu leşine. S-a schilodit rău de tot, dar cred că îşi va reveni totuşi, chiar dacă nu va mai putea să joace fotbal".

Ibrahim Dossey a fost grav rănit într-un accident petrecut la 13 septembrie, pe DN 1, în apropierea localităţii Breaza. El a intrat în comă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi o fractură craniană cu înfundare. În accident au mai fost rănite două persoane, o femeie în vârstă de 30 de ani şi un copil de 9 ani, care nu au avut probleme grave.

sursa: Mediafax

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  08 Decembrie 2008, 18:02

Bravo Ionut pt ca te-ai implicat personal in aceasta campanie. Dosey are nevoie de bani pentru a trai. Chiar daca nu o sa mai joace fotbal, are o sotie si o fetita minunata, pe care le adora si merita sa traiasca. Jenny are nevoie de taticul ei. Chiar daca a-ti fost colegi, ai facut un mare gest pentru acest om. Dumnezeu o sa te rasplateasca pt ca esti un mare caracter

 •  08 Decembrie 2008, 17:29

@stefan mare dreptate ai...iar cei 2 sunt 2 mari fotbalisti si oameni de caracter...sanatate la toata lumea...

 •  08 Decembrie 2008, 17:18

sincer si io as da bai pt dossey sa isi revina insa asta nu depinde de bani, de noi ci numai de bunul dzeu,, doane ajutal ....iar desre dragomir un baiat de mare caracter..se vede ce receptiv e la necaz..atunci se cunosc marile carectere la necaz at se vede cine tie prieten ,ca la bine toti sunt peiteni...bravo dragomir...sanatate si tie si la dossey 2 baieti f buni..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează