LIGA 1  ·  DINAMO

Ionuț Lupescu a reacționat pentru Libertatea, apoi i s-a confesat lui Ioanițoaia pe subiectul unei veniri la Dinamo » Mesaj clar al Kaiserului

Sambata, 22 Septembrie 2018

Ionuț Lupescu (49 de ani) a revenit astăzi în București, însă exclude posibilitatea de a prelua un post de conducere în organigrama clubului Dinamo, mai exact cel de director executiv. 

 "Kaiserul" a oferit prima reacție pe subiectul Dinamo celor de la Libertatea: "Prostii. Nu mă interesează România".

La scurt timp, într-o discuție telefonică avută cu directorul general al Gazetei, Ovidiu Ioanițoaia, Lupescu a dezmințit categoric:

"Am venit la București cu treburi personale. N-am niciun fel de contact cu Dinamo și, cel puțin pentru moment, nu intenționez să mă întorc în țară".

"Kaiserul" a încheiat cu o aluzie la eșecul din alegerile FRF, în aprilie 2018: "Am vrut să revin în fotbalul românesc, dar fotbalul românesc nu m-a vrut".

Ionuț Lupescu a evoluat în 3 rânduri pentru Dinamo ca jucător. Are în palmares două titluri alb-roșii și 3 Cupe ale României.

Vezi și: Pe GSP.ro, fanii lui Dinamo și-au ales tabăra în scandalul Bratu - Nistor: "Fă-ți bagajele și la revedere!"Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (9)

Kyolth Kennel  •  22 Septembrie 2018, 23:18

bravo Lupescu, nu pune botul la inmultitori, esti prea bun pentru a te injosi ...

balauru48  •  22 Septembrie 2018, 20:44
Postat de Pompiliu Bota pe 22 Septembrie 2018, 15:37

Vorba lui Danut Lupu: ,,Lupescu nu a driblat pe nimeni, niciodata,,!

DISPARI BA PROSTALAULE :))

Costel Tudor  •  22 Septembrie 2018, 17:23

In primul rand pupincuristii "genialului" lupescu , trebuia sa-l intrebe de ce in campania pt. presedentia FRF a mintit , spunand ca chiar daca pierde , NU se mai intoarce la UEFA ???

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1