FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Lupescu dezvăluie ce s-a întâmplat la celebrul Dinamo - Foresta: "Vorbeam cu jucătorii și nu realizau"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 11:43

Ionuț Lupescu a rememorat meciul Dinamo - Foresta 4-5, din 2000, și a spus că moldovenii au întros scorul de la 4-0 pentru că jucătorii lui Dinamo erau afectați de moartea lui Cătălin Hîldan.

"Povestea e mai lungă. Eu am plecat in 2000 puţin supărat pe cei de la Dinamo, după ce făcusem eventul. Am plecat la Bursaspor și după 3-4 luni m-am reîntors pentru că Florentin Petre se îmbolnăvise (nr. făcuse hepatită), iar Cătălin, săracul, nu mai era. Şi, după ce renunţasem la o grămadă de bani, pentru că mi-am plătit suma de transfer, am venit cu o seară înainte de meci, în cantonament.

La 4-1 am avut penalty şi îl certam pe arbitru, cred că era Salomir, pentru că nu ne dă penalty. Tot îl certam, iar el zicea că «mai sunt 10 minute, nu vă trebuie nimic» Şi pe urmă s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Problema a fost că i-am găsit pe băieţi care erau dărâmaţi psihic. La 4-2 mi-am dat seama că vorbeam, dar ei nu realizau că cineva îi mai băga în seamă. Atât de mult îi afectase decesul lui Cătă. Ne-a trebuit foarte mult să ne revenim. Am terminat pe locul 2 în acel an, n-am mai putut să ajungem Steaua. Dar am câştigat Cupa.

După acea partidă mi s-a zis că am venit ca să-l dau afară pe Cornel Dinu. Pe Cornel Dinu!? Puteam să-l dau afară mai ieftin, nu aşa, să renunț la atâția bani", a spus Ionuț Lupescu la Prosport.

Dinamo - Foresta 4-5 s-a disputat pe 11 noiembrie 2000, la o lună după decesul lui Cătălin Hîldan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  08 Martie 2018, 19:40

Basmul ăsta nu-l înghite nici burleanu cât e el de neica nimeni în materie de fotbal !!! Adică, C.H. decedase în urmă cu 1lună, dimano conducea cu 4-0 o echipă modestă, Foresta Fălticeni, și ,,MINUNE,, dintr-o dată dimanoviștii au realizat că Hâldan a decedat și practic toți au fost copleșiți de tristul eveniment, ca atare Lupescu, singurul cu ,,capul pe umeri,, nu s-a putut înțelege cu nimeni, ca atare dimano a pierdut cu 5-4 !!!!!! Halal să-ți fie lupescule !!!

silviu74
silviu74  •  08 Martie 2018, 18:17

A dracu, când au dat 4 goluri nu au fost afectați numai când au primit 5 :))))

604751563021589
Tomas Orzan  •  08 Martie 2018, 14:33

Da, asta e kaiserul cu care vrea sa ne fericeasca generatia de aur, un fake!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close