FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Conducerea lui Dinamo, taxată dur de Ionuț Lupescu: „Nici n-ai cum să faci transferuri”

Dinamo
Dinamo

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 21:56 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 22:46

Ionuț Lupescu, fostul mare internațional, l-a ironizat pe Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, pentru lipsa transferurilor din această iarnă.

„Câinii” au adus un singur fotbalist în această perioadă de mercato până acum. Este vorba despre Darko Velkovski, 28 de ani, fundaș central din Macedonia de Nord, liber de contract. Ultima echipă pentru care a evoluat a fost Al-Ettifaq, din Arabia Saudită.

Cât de mare a fost Franz Beckenbauer: „A reprezentat tot ce e mai frumos în fotbal!” + mesajul transmis de Messi
LEGENDĂ
Cât de mare a fost Franz Beckenbauer: „A reprezentat tot ce e mai frumos în fotbal!” + mesajul transmis de Messi

Ionuț Lupescu trimite „săgeți” către Andrei Nicolescu

Dinamo este pe locul 15 în Superliga, cu 16 puncte acumulate în 21 de partide. Trupa lui Zeljko Kopic are nevoie de întăriri pentru a evita retrogradarea, dar legitimările noi întârzie.

Ionuț Lupescu l-a ironizat pe Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, pentru faptul că acesta a fost plecat într-o vacanță în Mexic și nu a reușit să convingă mai mulți jucători să vină la Dinamo.

„Nici n-ai cum să faci transferuri când ești în vacanță în America Latină”, a precizat Lupescu, pentru Digi Sport Matinal.

VIDEO EXCLUSIV. Andrei Nicolescu, anunț pentru fanii lui Dinamo: „4-5 transferuri, cu jucători de top”

Andrei Nicolescu are mare încredere în abilitățile antrenorului Zeljko Kopic. Administratorul special al lui Dinamo a dialogat cu GSP și a oferit ultimele noutăți din mercato.

„Am venit să mă asigur că totul este ok legat de condiții și de cum se întâmplă lucrurile, apoi să reușim să luăm decizii cât mai rapide. Nu fac nimic fără voia antrenorului, noi ne consultăm la fiecare aspect.

E decizia lui să ne temperăm și să nu facem un transfer doar de dragul de a-l face. Înțeleg nerăbdarea suporterilor, dar încercăm să luăm deciziile cele mai bune. Primul care contează în luarea lor este Mister.

Eu văd situația așa. Ne-am fi dorit să semnăm până în decembrie cel puțin 2 jucători. Nu s-a putut, lumea a mers în vacanță. Nu am putut să dăm de oameni. Unii au așteptat pentru a lua o decizie, 15 ianuarie este termenul limită pentru niște oferte pe care le-am făcut deja.

Ne adaptăm cum putem. Cu siguranță vom face 4-5 transferuri, cu jucători de top, așa cu își dorește Mister”, a spus Andrei Nicolescu pentru GSP.ro.

Citește și:

Ahmed, Amzăr și Bordușanu au acceptat o provocare inedită » Momentul în care toți au izbucnit în hohote: „Regele femeilor doamnelor și domnilor” + „Ăsta e gigolo”

Darko Velkovski, curajos după sosirea la Dinamo: „Sper să nu jucăm meciul de baraj și să ne salvăm direct”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
redbuldog
redbuldog  •  09 Ianuarie 2024, 11:02
Postat de CC69 pe 09 Ianuarie 2024, 09:57

Lupescu a inceput sa devina un Dinu 2. Ce importanta mai are in ziua de astazi daca esti in Romania sau in Mexic ? Si oricum cu cine discutai in perioada 27 - 03 ?

Bhei baieti,oameni astia cam au dreptate...zice si Dinu, Lupescu,Lucescu,Ando,Niculae,Petre,Kirita s.a.oare dupa ,,filozofia" voastra astia n-au fost simboluri pentru Dinamo!?Ahh ca ei nu s-au implicat,cand si cum trebuia la un moment dat e o alta discutie,dar ca o radiografie asupra realitati crude,ce ,,bantuie" clubul acum,sub managementul R&W,mi se pare ca au dreptate,si repet ce scriu de vreo luna pe aici,Dinamo NU se salveaza cu lotul actual..!

Lemmy
Lemmy  •  09 Ianuarie 2024, 10:19

Și mai are dreptate într-o privință: nu are know-how. El o zice ironic, dar nefiind un tip din cale aafară de inteligent, nu-și dă seama câtă dreptate are când zice asta.

gorobete
gorobete  •  09 Ianuarie 2024, 10:09

Sper că s-au convins toți bombardierii de prin ddb sau pch cu cine s-au procopsit!! Cortacero și serdean erau parfum fata de eminențele astea doua!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează