FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

IONUȚ LUPESCU LA 50 DE ANI // EXCLUSIV Lupescu dezvăluie ce s-a întâmplat în meciul cu Foresta: "Șefii lui Dinamo au reușit să strice tot! Dacă mai erau 10 minute, asta se întâmpla"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 18:22

Ionuț Lupescu a împlinit duminică 50 de ani, iar Gazeta Sporturilor a publicat azi un supliment de 13 pagini în onoare acestuia.

În interviul acordat Gazetei Sporturilor, Lupescu a vorbit și despre meciul pierdut în 2000 de Dinamo cu Foresta, 4-5, după ce "câinii" au condus cu 4-1.

"A fost greșeala carierei că m-am întors atunci în Ștefan cel Mare. Am renunțat la două milioane de euro la Bursa ca să revin în România, iar clubul nici măcar nu-mi înregistrase contractul la LPF. Am făcut-o singur.

Era o perioadă critică, murise Hîldan, se îmbolnăvise Petre. Am ajuns cu o zi înainte de partida cu Foresta. La 4-1, Salomir nu ne-a dat un penalty și zicea «Lasă, ce vă mai trebuie?». Iar la 4-2 am realizat că băieții căzuseră psihic. Strigam la ei să ne revenim, dar nu mă auzea nimeni! Mi-am dat seama în acele momente că oamenii din conducere reușiseră să strice în câteva săptămâni o echipă care mersese perfect doi ani. Dacă mai erau zece minute cu Foresta, ne mai dădeau încă cinci goluri!", a dezvăluit Ionuț Lupescu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

IONUȚ LUPESCU LA 50 DE ANI » Meciul care a marcat Generația de Aur! Dezvăluiri: ”Eu l-am împins pe Belo să bată penalty cu Suedia” Lupescu, la 9 luni după alegerile FRF pierdute: ”Era mai ușor să candidez la președinția României” IONUȚ LUPESCU LA 50 DE ANI Cum și-a cumpărat Lupescu prima mașină, cu banii de whisky: "Când au văzut, bătrânii de la echipă au făcut spume!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
corectu
corectu  •  11 Decembrie 2018, 07:28

In minutul 60 era 4-0.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează