FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Verdictul lui Ionuț Lupescu după victoria lui Dinamo cu Farul: „Kopic e singurul care are competență fotbalistică”

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 19:36 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 20:25

Ionuț Lupescu (55 de ani) îi aduce pe dinamoviști cu picioarele pe pământ după succesul cu campioana Farul Constanța, în etapa #25 din Superliga.

„Câinii” au reușit o victorie entuziasmantă și surprinzătoare la Ovidiu, dar legenda dinamovistă avertizează asupra faptului că totul este făcut în disperare de cauză, pentru a salva clubul de la retrogradare și nu există un plan bine pus la punct în acest sens.

Mutarea lui Kopic, lăudată: „A fost marele câștig” » Ce jucători au fost evidențiați după victoria cu Farul
FARUL - DINAMO 0-2
Mutarea lui Kopic, lăudată: „A fost marele câștig” » Ce jucători au fost evidențiați după victoria cu Farul

Ionuț Lupescu: „Dinamo să lege câteva victorii pentru a ieși din zona retrogradării”

„Dacă ar continua jocul bun din meciul cu Farul Constanța ar fi foarte bine. Dinamo a jucat bine și cu Rapid timp de 80 de minute, dar e nevoie de mult mai mult, când joci la retrogradare trebuie să dai 120% ca să ieși din acea zonă.

Mai sunt meciuri grele, sper să reușească, urmează meciul cu Oțelul Galați, va fi foarte dificil, chiar dacă trupa lui Dorinel Munteanu nu are un lot mai bun decât cel al lui Dinamo

Astăzi m-am întâlnit cu domnul Voicu și i-am spus că am văzut doar trei români în echipa lui Dinamo din meciul cu Farul. Nu e normal pentru un club precum Dinamo, totul a fost făcut cu presiune, lucrurile nu sunt făcute cu cap. Acum nu există niciun plan, trebuie să facă puncte indiferent cum și să iasă din zona retrogradării.

Conducătorii lui Dinamo procedează în cazul lui Kopic exact cum au procedat și cu Ovidiu Burcă. Din păcate, antrenorul e singurul om din club ce are competență fotbalistică. E important să continue jocul bun și să lege 3-4 victorii ca să poată spera la ieșirea din acea zonă”, a precizat Ionuț Lupescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digisport.

După 25 de etape, Dinamo este ultima în Superligă, cu 19 puncte acumulate. „Câinii” au 8 puncte sub echipele de le pozițiile de baraj, Poli Iași și FC Voluntari.

Dinamo a transferat 7 jucători în această iarnă, pe Darko Velkovski, Domagoj Pavicic, Eddy Gnahore, Petru Neagu, Georgi Milanov, Dorian Railean și Astrit Selmani.

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo sărbătoresc victoria cu Farul alături de galerie

Citește și alte știri:

FRF prezintă: „Top 4 date esențiale din calendar pentru EURO 2024” » Când trebuie să fie atenți fanii „tricolorilor”
EURO 2024
FRF prezintă: „Top 4 date esențiale din calendar pentru EURO 2024” » Când trebuie să fie atenți fanii „tricolorilor”
Rapid a mai cedat un fotbalist în Liga 2 » Va juca alături de Adi Petre, Deniz Giafer și Atanas Trică
Rapid
Rapid a mai cedat un fotbalist în Liga 2 » Va juca alături de Adi Petre, Deniz Giafer și Atanas Trică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dinamo100
dinamo100  •  14 Februarie 2024, 16:12

Lupescu se baga singur in seama si face pe desteptu, dar spune banalitati. Cand echipa e pe ultimul loc e usor sa spui ca "nu exista plan" si nici "competenta fotbalistica", insa Dinamo nici nu prea are bani. Poate el sa garanteze ca ar aduce jucatori mai buni si ca scoate rezultate mai bune cu acesti jucatori?

demolarii
demolarii  •  14 Februarie 2024, 16:12

I Lupescu la 55 de ani e pe cale sa distrugă mitul. Mitul omului, și apoi al jucatorului I Lupescu. Ar trebuiisa vorbească despre valorile care l-au făcut sa fie dinamovist, deși tatăl lui e o legenda a Rapidului. De cum aduce la CS Dinamo, unde e angajat , oameni dedicati care sa fie modele sociale corecte.....Dar poate fi și un mic functionar controlat politic , chiar dacă a fost un fotbalist bun. Nu a fost încă erou.

COCO70
COCO70  •  14 Februarie 2024, 07:35

Se pare ca incet incet se pune in miscare jocul bun al echipei,daca reusim sa castigam tot ce jucam acasa si un rezultat bun la Iasi,avem sanse reale de salvare cu joc bun deasemnea in play out

Vezi toate comentariile (8)
Comentează