FOTBAL  »  LIGA 1  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Ionuţ Lupescu: "Telefoanele sînt ascultate, nu ştii ce să vorbeşti şi ce nu"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iulie 2009 00:00

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, vorbeşte despre scandalul de corupţie în urma căruia FC Argeş a fost retrogradată din Liga I şi spune că intervenţia DNA în fotbalul românesc a afectat raporturile dintre conducătorii federaţiei şi oficialii cluburilor.

"Mi-e lehamite să vorbesc despre această situaţie neplăcută. Să şţii că telefonul îţi este permanent ascultat, să ştii că orice spui poate fi interpretat, nu e deloc plăcut. Nu ştiu cît de vinovaţi sînt cei anchetaţi în ultimul timp la DNA, dar asta rămîne să se stabilească de către organele de anchetă.

E o cojunctură neplăcută, oamenii se feresc să mai fie ei înşişi, iar asta nu ştiu cît de bine e pentru fotbal în ansamblu", a spus Lupescu la Telesport.

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (11)
 •  14 Iulie 2009, 13:30

Lupescu oricum nu stie ce sa vorbeasca...IQ mititel ,functie maricica ,spinare incovoiata,tocmai bun pentru a fi mina care scoate castanele din foc...

 •  14 Iulie 2009, 12:50

Nu vreti sa intelegeti ce zice Lupescu sau sinteti prea prosti? E plina Romania de ghertzoi. Ar trebui scumpite calculatoarele!

 •  14 Iulie 2009, 12:24

asa-ti trebuie mai *** care esti,daca nu te-ai simti cu muska pe caciula nu ti-ar pasa, mie mi se rupe daca-mi asculta telefoanele pt ca ma stiu curat si nu am facut hotii cum ai facut tu,nehalitule,marsh din federatie cu sandu si din zbor sa-l iei si pe militianul ala de mitica

Vezi toate comentariile (11)
Comentează