LIGA 1  ·  DINAMO

Ionuţ Negoiţă a preluat acţiunile lui Borcea. Şi a luat şi visele lui: "Stadion nou şi grupele Ligii!"

Negoiță deține 29,62% din acțiuni, în cote egale cu Badea și Săvulescu. Restul de 11,08% e în dreptul AFC Dinamo, iar 0,04% sînt la Cornel Dinu +2 FOTO
Negoiță deține 29,62% din acțiuni, în cote egale cu Badea și Săvulescu. Restul de 11,08% e în dreptul AFC Dinamo, iar 0,04% sînt la Cornel Dinu

Articol de - Publicat joi, 09 august 2012 00:00

Ionuţ Negoiţă a fost prezentat ieri ca noul acţionar al grupării în cadrul triumviratului din care mai fac parte Badea şi Săvulescu.

Covor roşu, traseu ornat spre sala de conferinţe de mingi cu sigla clubului, steaguri mari cu însemnele grupării. 8 august 2012, zi istorică pentru Ionuţ Negoiţă, 38 de ani, care a devenit, oficial, cel de-al treilea acţionar al dinamoviştilor, alături de Nicolae Badea şi de Dragoş Săvulescu. Rămîne şi sponsor. Iată primele sale promisiuni:

- " Dinamo merită un stadion nou. Va fi în planul nostru".

- "E o provocare să ducem Dinamo pe plus, să facem un club performant sportiv şi financiar. Profitul îl vom reinvesti. N-am pus bani deoparte cu gîndul să-i investesc, o să finanţez conform unui plan de business şi cît va fi nevoie".

- "Am Dinamo în suflet, dar vreau şi să îmi protejez investiţia. Visul rămîne grupele Champions League, iar, cu o abordarea corectă de management, vom ajunge acolo, într-un an, 3, 5. Nu vă aşteptaţi la minuni, dar sigur vom ajunge unde ne-am propus".

- "Mi-am dorit de multă vreme să fiu acţionar la Dinamo, de-abia acum am găsit momentul oportun. Eu ce-mi propun, realizez. Vreau o echipă puternică financiar care să creeze una puternică pe terenul de fotbal".

- "Vreau să readucem fanii la stadion, fără ei este ca nunta fără lăutari".

- "Într-adevăr, domnul Mircea Lucescu m-a sfătuit să vin la Dinamo. Sfaturile unui as în fotbalul profesionist nu pot trece neobservate!".

Îl susţine pe Gino
Fost internaţional şi preşedinte al lui FC Naţional, Gino Iorgulescu (56 de ani) ar putea fi cooptat în staff-ul administrativ, din noiembrie, ca următorul preşedinte executiv, după expirarea mandatului lui Borcea. Iorgulescu şi Negoiţă sînt buni prieteni, acesta din urmă susţinînd venirea omului de fotbal şi în primăvara 2010. Sosirea lui Gino ar duce şi la o mai mare implicare în viaţa clubului a lui Cornel Dinu, prieten de-o viaţă cu Iorgulescu.Naya Rivera a fost găsită moartă. Detalii șocante despre ultimele clipe: ce a făcut pe barcă, alături de fiul ei
Libertatea
Comentarii (80)
bad75  •  13 August 2012, 14:16

Cand faceti stadionul?

sharky_04  •  09 August 2012, 20:33

Cristi Borcea vino la Farul, aici la Constanta atmosfera e beton, iar cheltuielile sunt mai mici decat la Dinamo. deci Cristi Borcea vino la Farul, te assteptam :)

imperator  •  09 August 2012, 15:20
Postat de sabi1 pe 09 August 2012, 08:26

Avem nevoie de un stadion nou,dar fara pista de atletism.

Măcar cu e cel al Petrolului.

Vezi toate comentariile (80 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 2
FC Argeș - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:15 Fotbal, Premier League
Chelsea - Norwich
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Brescia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1