FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță, acces de furie la GSP Live: „Am dat bani unei societăți în moarte clinică. Nu pot să investesc la nesfârșit”

Ionuț Negoiță // foto: Gazeta Sporturilor
Ionuț Negoiță // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 10:16

Ionuț Negoiță a anunțat în această dimineață că e la un pas să cedeze pachetul de acțiuni de la Dinamo, lansând apoi „înțepături” virulente la adresa celor care îi contestă munca depusă la club. 

 

„Din punctul meu de vedere, e ceva în neregulă. Suporterii trebuie să lupte ca să se construiască stadion. Nu i-am văzut niciodată să facă scandal, ei sunt fericiți. În schimb, mă trezesc cu un comportament iresponsabil la adresa mea. Fanii sunt pe un drum greșit. Le-am dat ocazia să cumpere acțiuni, le-am dat ocazia să conducă acest club. Discutam cu conducerea celor de la Bilbao, 40-50.000 de socios plătesc pentru club. Dacă plăteau și fanii dinamoviști măcar 100 de euro, atunci aveau posibilitatea să conducă. E mai complicat ca eu să duc de unul singur această echipă. Am dus-o destul.

Suntem nemulțumiți, foarte bine, dar ce facem? Dărâmăm și ce este construit acum?  Nu mă așteptam ca oamenii să nu înțeleagă unele realități. Lumea e pasivă când stadionul e blocat, pe oameni nu-i interesează. În schimb, eu sunt de vină că nu merg lucrurile. Am făcut totul cu sufletul la Dinamo, dar și cu foarte mulți bani. Îmi reproșez că am dat foarte mulți bani pe acțiunile unei societăți în moarte clinică, apoi pe datoriile acestei societăți. Apoi mi-am dat seama că orice lucru are o limită, nu pot să investesc la nesfârșit. Constat că trebuie să-mi văd de lucrurile mele, de afacerile mele, pe care le-am neglijat ani buni din cauza fotbalului”, a declarat Negoiță, la GSP Live

6 aniau trecut de când Dinamo a fost preluată de către Ionuț Negoiță

Vezi și: EXCLUSIV Ionuț Negoiță face un anunț GIGANTIC: „În maximum o lună, Dinamo va avea alt proprietar” + critici dure pentru suporteri și Mircea Rednic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
corsair83
corsair83  •  16 Iulie 2019, 14:53

Pai pleaca odata saracule si dute sa nu te mai vada nimeni la fata, ca ai bagat dea bani in club de ne-ai umplut de vedete libere de contract si am cunoscut numai glorie. O sa ramai in amintirea tuturor dinamovistilor pentru povara grea care ai dus-o si bucuriile pe care ni le-ai facut in ultimii 4 ani...zic doar 4 ani ca pana atunci te-ai chinuit din rasputeri cu insolventa....dar daca da domnu' sa pleci mai redu din pretentii ca pana la urma vinzi Dinamo nu o echipa de prin Spania - iar Dinamo in momentul de fata cu tristete o spun a ajuns o echipa de tot rasul o neica nimeni o echipa de pluton care e si ea pe acolo pe la locul 8,10 o echipa din jucatori adunati de pe oriunde- nici in cele mai negre vise nu-mi inchipuiam eu prin 2006-2008 ca poate Dinamo sa ajunga asa jos cum e de cateva sezoane. Nu esti dispus sa bagi bani in club pleaca nene ca apoi se obisnuieste Dinamo cu mediocritatea si asa va ramane.

10219881617016206
Virgil Dinica  •  16 Iulie 2019, 13:48

ai dat bani unei echipe care nu trebuia sa se nasca, unei abominatii a comunismului, la fel ca si steaua.

2177161549205487
Daniel Buriu  •  16 Iulie 2019, 13:45

Radem, glumim, dar purceaua este moarta in cotet!!!! Echipe, precum Steaua, Dinamo, Rapid, Petrolul, se zbat in probleme. Unii raman fara nimic, inclusiv suporteri, altii se chinuie in play-out si nu se regasesc. Au fost timpuri cand se strangeau 100000 de suporteri sa-i vada. Ce rusine la Pitesti, tribunele goale. Sincer, i-mi este dor de derby-uri cu tribune pline.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează