FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, ultima încercare s-o vândă pe Dinamo spaniolilor » Azi poate pica totul

Pablo Cortacero, cel care vrea s-o cumpere pe Dinamo, alături
de soție și de băiatul său +11   FOTO
Pablo Cortacero, cel care vrea s-o cumpere pe Dinamo, alături de soție și de băiatul său

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 07:09

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, este dispus să negocieze în continuare vânzarea clubului către firma lui Pablo Cortacero, reprezentată la negocieri de Juan Jose Melero Martin, și vrea ca azi să încaseze cei 500.000 de euro.

Actele au fost înregistrate la LPF, veștile sunt că spaniolii care vor să preia Dinamo ar fi operat demersurile financiare pentru a plăti prima sumă în conturile clubului, dar Ionuț Negoiță așteaptă astăzi, și numai astăzi!, spun sursele Gazetei, să vadă suma de 500.000 de euro în vistieria clubului! Patronul roș-albilor a vrut să facă un gest de bunăvoință față de ibericii lui Juan Melero și a amânat ca termen limită de „predare" a jumătății de milion până astăzi, după ce, inițial, ceruse garanția, ca solvabilitate, până pe 5 iunie.

Fanii lui Dinamo votează azi, până la ora 14:00

Suporterii din PCH și din programul DDB votează astăzi pe Facebook dacă să se implice pentru preluarea grupării, după ce vor mai adăuga 10 procente la numărul de acțiuni aflate deja în portofoliu. Fanii au dreptul la încă 10 la sută pentru sumele plătite recent în vederea achitării salariilor restante ale jucătorilor. Tocmai de aceea Negoiță vrea să le arate acestora că este decis să facă pași importanți în cedarea clubului, astfel că a pus presiune pe spanioli.

 Aceștia au spus, inițial, că nu e nicio problemă să facă garanția banilor, doar că Negoiță vrea să-i vadă în conturi. Chiar dacă, pentru început, suma de 500.000 de euro poate să însemne și un simplu împrumut, girat cu banii din drepturile TV.

EXCLUSIV. El e cumpărătorul real al lui Dinamo: Pablo Cortacero, omul din spatele lui Melero Marin

Justin Ștefan a confirmat că LPF a pregătit actele necesare „afacerii"

„În ceea ce privește cesiunea încheiată cu acei spanioli, cred că este o firmă din Spania, ea a fost înregistrată la Ligă în zilele trecute. Azi am purtat o discuție telefonică cu domnul Bălănescu și i-am spus: «Băi, băieți, v-ați liniștit puțin!». E clar că au avansat cu negocierile, dar vorbim despre o cesiune de creanță. Ea nu reprezintă un transfer de bunuri. După, mi-a spus că banii n-au intrat în conturile clubului, asta la prânz. Nu știu ce s-a întâmplat ulterior. 

Este e o cerere de cesiune pentru o firmă din Spania, din prima tranșă a drepturilor TV din sezonul viitor. Nu este un risc pe care și-l asumă Liga. Dacă Dinamo va rămâne în Liga 1, cesiunea va fi onorată, din drepturile de televizare. Dacă Dinamo retrogradează, e clar că nu mai putem onora cesiunea respectivă, pentru că nu vor mai avea drepturi de încasat. Doamne ajută să se termine această telenovelă și clubul să ajungă la o stabilitate!", a spus Justin Ștefan, în cadrul emisiunii „DigiSport Special”.

FOTO. Imagini de la amicalul Dinamo - Rapid 

+7 FOTO

VIDEO Revine Liga 1: Totul despre Dinamo - Chindia Târgoviște

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo trăiește periculos: spaniolii au dat drumul banilor către Negoiță, dar ANAF amenință că ia imediat baza de la Săftica!

„Lucrături” pe burta goală la Dinamo » I-au adus șef lui Mihalcea! Tensiunile cresc în culise: „Doar eu răspund de rezultate”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
felix_grandet
felix_grandet  •  10 Iunie 2020, 11:06

Un nou titlu anti-Dinamo: ''Azi poate pica totul''. De ce nu: ''Azi se poate realiza vanzarea'' ??? #***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 Iunie 2020, 10:50
Postat de valdino pe 10 Iunie 2020, 09:49

Vorba lui Moromete: "Pe ce te bazezi ?" Asta apropo de cei din programul DDB..Ca sa cumperi toate cele 82% din actiuni, trebuie sa ai inscrisi peste 28.000 de fani ! Ma tem ca e alta smecherie a lui Negoita, stie ca DDb nu are bani sa cumpere toate actiunile si vrea sa ramana actionar majoritar, de aceea tot gaseste nod in papura posibililor cumparatori !

Si daca ar vinde tot lotul la pachet nu ia mai mult de 2,3 milioane de euroi

138672209828437
Gelu Oanca  •  10 Iunie 2020, 10:41

*** asta de Negoita ,nu vrea sa vanda, daca oamenii au dat banii, de ce vrei tu astazi sa intre in conturile clubului, ai nevoie de ceva plati pe la firmele tale.Cei 6-7000 de suporteri nu pot tine clubul, dar il scuteste pe nesimtitul de Negoita sa scoata bani din buzunare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează