FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță, trimis în judecată în dosarul în care și Alexandru David e implicat » Prejudiciu imens!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 14:27

Ionuț Negoiță, patronul celor de la Dinamo, a fost trimis în judecată, alături de fostul președinte al echipei, Alexandru David, într-un caz în care cei doi sunt acuzați că au produs un prejudiciu de milioane de euro. 

Nu activitatea din fotbal e cea pe care anchetatorii au pus lupa, ci afacerile din domeniul imobiliarelor. Cazul a fost înregistrat pe 4 septembrie la Tribunalul București (detalii despre caz, AICI). 

Potrivit newsonline.ro, prejudiciul ar atinge ordinul milioanelor de euro, acesta fiind cauzat de TVA-ul perceput de firmele deținute de Negoiță în activitățile din construcții.

În mijlocul neregulilor suspecate de anchetatori se află și Alexandru David, fost președinte la Dinamo, un personaj care i-a fost aproape lui Negoiță atât în fotbal, cât și în afacerile extrasportive. El s-a retras din funcția de președinte în martie 2019, declarându-le la acea vreme apropiaților că vrea să se axeze pe afaceri din afara fotbalului.

Situația ingrată în care se vede pus Negoiță vine într-un moment în care bossul de la RIN încearcă să vândă Dinamo, club pe care îl conduce încă din 2013. În momentul de față, Claudiu Florică, fost inculpat în dosarul Microsoft, ar fi în pole-positon pentru preluarea celui mai titrat club din Liga 1, negocierile fiind însă departe de a se finaliza.  

Ionuț Negoiță, trimis în judecată în dosarul în care și Alexandru David e implicat » Prejudiciu imens!
Date de pe portal.just.ro

Vezi și:

La ce economii recurg „câinii” pentru a plăti o chirie mai mică pe Arena Națională :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ios_ge
ios_ge  •  10 Septembrie 2019, 16:57
Postat de Velea Danut pe 08 Septembrie 2019, 15:32

Măi gazetar de doi bani, cel mai titrat club? Ce a câștigat din 2007 Dinamo ăsta? Eventual doua playout-uri

Mey gigel, citeste toata propozitia nu pe sarite. Dinamo este cel mai titrat club din Liga 1 chiar daca'ti crapa ficatii: 18 campionate, 13 cupe si 2 supercupe. Zi'mi tu alta echipa din Liga 1 cu mai multe titluri.

nomadu71
nomadu71  •  09 Septembrie 2019, 14:02
Postat de param0unt pe 08 Septembrie 2019, 18:09

Nu are ce sa pateasca! E povestea veche cu tva-ul la constructii de apart. Castiga procesul cu siguranță! Daca nu va fi instanța minjita, cum se întâmplă frecvent in Romania.

... deci nu e nicio problemă dacă nu plătești tva-ul ? Și instanțele nu au ce face decât dacă sunt ,,aranjate"? ... e bine de știut - ce naiv am fost să plătesc tva-ul...dracu' mai plărește tva de acum încolo, eu unul, nu.

param0unt
param0unt  •  08 Septembrie 2019, 18:09
Postat de idi53 pe 08 Septembrie 2019, 16:36

Acum trebuie sa vanda Dinamo si sa nu implice si clubul in neregulile pe care le-a facut !Apa trece ,pietrele raman!Negoita pleaca DINAMO RAMNE!DDB!

Nu are ce sa pateasca! E povestea veche cu tva-ul la constructii de apart. Castiga procesul cu siguranță! Daca nu va fi instanța minjita, cum se întâmplă frecvent in Romania.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează