FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Interzis de Gigi! Becali a dat ordin și l-a scos din echipă: „Să nu mai joace!”

Ionuț Panțâru a fost scos din primul „11” de la FCSB
Ionuț Panțâru a fost scos din primul „11” de la FCSB

Articol de , , - Publicat vineri, 19 februarie 2021 22:59 / Actualizat vineri, 19 februarie 2021 23:11

Ionuț Panțâru a fost scos din primul „11” de la FCSB. Lui Gigi Becali nu-i mai place de fundașul stânga pe care în urmă cu un sezon îl vedea titular în națională. Fotbalistul adus de la Iași va mai prinde loc în echipă doar în momentele în care n-o să fie disponibil titularul Radunovic.

  • FCSB și Chindia se vor întâlni sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

La FCSB, statutul unui jucător poate fi schimbat brusc, mai ales în rău. Contează toanele și impresiile patronului.

Ionuț Panțâru, scos de Gigi Becali din echipă la FCSB

Panțâru a constituit un pariu al lui Becali în 2019, când Gigi l-a cumpărat de la Poli Iași cu 200.000 de euro. Transferul a fost surprinzător, pentru că ieșeanul nu avea imaginea unui fotbalist strălucitor, nu bifase vreo selecție nici măcar în naționala de tineret și puțini îl remarcaseră la Poli, unde nici măcar nu era titular de bază, era folosit când și când.

Becali nu-l mai consideră nici el un titular și l-a adus pe Radunovici de la Astra tocmai ca să-l scoată pe Panțâru din echipă. A plătit 375.000 de euro pentru internaționalul muntenegrean.

EXCLUSIV Interzis de Gigi! Becali a dat ordin și l-a scos din echipă: „Să nu mai joace!”
Ionuț Panțâru

L-a criticat degeaba pe Contra

Moldoveanul va mai fi folosit doar în situațiile în care Radunovici va fi accidentat, suspendat sau foarte obosit. Gigi a ajuns la concluzia că Panțâru nu e îndeajuns de bun pentru o formație care speră să câștige campionatul și să evolueze în grupe ale cupelor europene.

Opinia lui despre Ionuț a modificat-o radical. Pe parcursul stagiunii trecute, Becali îl considera cel mai bun fundaș stânga român, titularul de drept al echipei naționale! Pentru că selecționerul de atunci, Cosmin Contra, nu accepta sugestia patronului de la FCSB, antrenorul devenise ținta unor atacuri violente ale lui Gigi în emisiunile TV. Contra a fost demis între timp, iar Becali a ajuns să creadă și el că Panțâru chiar nu este un "lateral" îndeajuns de bun. 

45 de minutea jucat Panțâru în 2021, a prins doar o repriză în partida cu Hermannstadt, 1-0 pentru sibieni. El a absentat într-o vreme și din cauza infectării cu coronavirus

I s-a pus pata și pe Valentin Crețu

FCSB a schimbat ambii fundași laterali pe care îi folosea în 2020. În locul lui Panțâru joacă Radunovici. Pe dreapta, Ovidiu Popescu a devenit titular în concurența cu Valentin Crețu. Popescu nici măcar nu e specializat pentru postul acela, el e mijlocaș, de fapt. Crețu a debutat în noiembrie în echipa națională în egalul cu Irlanda de Nord, 1-1, și după două luni a devenit rezervă la club, în condițiile în care nu concura cu nimeni, de fapt, din moment ce el era singurul fundaș dreapta din lot! Crețu are 32 de ani și mai e legat de FCSB cu contract până în iunie anul acesta. 

Totul despre FCSB - Chindia:

Citește mai multe știri despre FCSB:

Budescu, mesaj pentru Becali: „Acolo vreau să joc în Liga 1!” + ce spune despre condamnarea lui Niculae

Giovanni Becali confirmă interesul lui Galatasaray pentru Moruțan: „E adevărat! Ăsta e planul lor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
ripensistu
ripensistu  •  20 Februarie 2021, 13:26

Inchisoare pe viata pentru oier, de 18 ani distruge si isi bate joc de fotbalul romanesc.

bodystyle74
bodystyle74  •  20 Februarie 2021, 10:20
Postat de catalin.palcu pe 20 Februarie 2021, 10:14

Ne omorase ciobanul cu Cretu si Pantaru lui, zici ca vorbea de Cafu si R Carlos. Oricum lui ii iese un pronostic din 50. Visa zeci de milioane pe trei sferturi din echipa aia, dar pe Coman si Tanase nu stiu daca mai scoate nici cat i-a platit lui Hagi.

De Stan care era capitan la Astra inainte sa vina la fcsb mai stie cineva ceva in afara de faptul ca era fundas stanga?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  20 Februarie 2021, 10:14

Ne omorase ciobanul cu Cretu si Pantaru lui, zici ca vorbea de Cafu si R Carlos. Oricum lui ii iese un pronostic din 50. Visa zeci de milioane pe trei sferturi din echipa aia, dar pe Coman si Tanase nu stiu daca mai scoate nici cat i-a platit lui Hagi.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează