FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionuț Panțîru, prima poză în tricoul lui FCSB & declarații: „Sper să nu îl dezamăgesc pe domnul Becali” + Care e al doilea transfer prezentat oficial azi de steliști

FOTO: Facebook FCSB +1   FOTO
FOTO: Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 21:19

Ionuț Panțîru (23 de ani) a semnat astăzi un contract valabil pe cinci sezoane cu FCSB și a oferit prima reacție în ceea ce privește transferul său.

Sosit de la Poli Iași, fundașul s-a fotografiat în tricoul vicecampioanei și a fost prezentat oficial ca jucător al FCSB-ului.

„Este cel mai important pas din cariera mea și poate fi o bună rampă de lansare pentru mine, dacă voi juca bine. Am fost foarte entuziasmat și m-am bucurat enorm când m-a sunat domnul Becali. Mă bucur pentru faptul că m-a contactat și m-a dorit la echipă. Sper să nu-i dezamăgesc pe dumnealui și persoanele care au așteptări de la mine. Obiectivul meu este să ajut echipa, să mă pun în folosul colegilor și să avem rezultate bune împreună. Voi face tot ce depinde de mine ca să câștigăm campionatul în acest an.

Le mulțumesc și celor de la Politehnica Iași, tuturor celor care mi-au fost alături și în special familiei mele!”, a spus Ionuț Panțîru, pentru site-ul oficial al clubului.

Tot azi, roș-albaștrii l-au prezentat și pe Sorin Șerban, fundașul stânga transferat de la Minaur Baia Mare (Liga 3).

„Fundașul în vârstă de 19 ani a semnat un contract valabil pe cinci sezoane și va purta tricoul cu numărul 22. Acesta s-a pregătit deja sub comanda lui Bogdan Andone. Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina de Facebook a FCSB-ului.

VEZI ȘI:

Andone are doar 12 jucători de câmp pentru meciul din Europa League » Cât lipsește Dennis Man + care e primul accidentat așteptat să revină

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
vnelu02
vnelu02  •  01 August 2019, 07:26
Postat de Dan Dumitrescu pe 01 August 2019, 06:28

Care "stelisti"? Fecesebisti, vreti sa spuneti, nu? Stiti ca puteti fi dati in judecata pentru folosirea fara drept a apelativului "stelisti" atunci cand nu se refera strict la F.C. Steaua? Cititi Legea nr.84/1998 republicata si veti intelege. Nu mai vopsiti pe acest tarc numele unui brand de prestigiu!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  01 August 2019, 06:28

Care "stelisti"? Fecesebisti, vreti sa spuneti, nu? Stiti ca puteti fi dati in judecata pentru folosirea fara drept a apelativului "stelisti" atunci cand nu se refera strict la F.C. Steaua? Cititi Legea nr.84/1998 republicata si veti intelege. Nu mai vopsiti pe acest tarc numele unui brand de prestigiu!

bogdany8
bogdany8  •  01 August 2019, 01:47

a venit partzaru

Vezi toate comentariile (15)
Comentează