FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Se pregătește să revină la FCSB, după doi ani: „Mulțumesc, Doamne!”

Ionuț Panțîru (dreapta)/ foto: Imago Images
Ionuț Panțîru (dreapta)/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 12:30 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 13:06

Ionuț Panțîru (27 de ani), fundașul stânga de la FCSB, face pași spre revenirea pe teren după doi ani.

Ionuț Panțîru n-a mai jucat din 25 aprilie 2021 la FCSB, când a fost lovit de Adrian Șut, la înfrângerea cu Sepsi, scor 1-2. Au urmat 3 operații și o perioadă lungă de recuperare. Fundașul stânga a intrat la joc alături de colegi pe 20 aprilie 2023 și o săptămână mai târziu a marcat și primul gol la antrenament.

Gigi, știai? Argăseală a picat la mijloc în conflictul Becali - Burleanu dintr-un motiv incredibil: i-a cerut președintelui FRF să-i pună „pile” fiicei sale!
FCSB
Gigi, știai? Argăseală a picat la mijloc în conflictul Becali - Burleanu dintr-un motiv incredibil: i-a cerut președintelui FRF să-i pună „pile” fiicei sale!

Mesajul lui Ionuț Panțîru

„Primul gol la antrenament, după doi ani în sală. Mulțumesc, Doamne!” a scris Ionuț Panțîru pe contul personal de Instagram, alături de un video cu reușita.

„După 2 ani și un pic, Panțîru a făcut primul antrenament! Mai știe fotbal. A intrat și la joc. Au făcut un joc cu 3 echipe la mai multe porți, un exercițiu. A venit cu câteva pase decisive. Săracul!

Panțîru cred că a ales greșit să se opereze în Italia. Apoi s-a reoperat în România...”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport, pe 20 aprilie.

Coșmarul lui Ionuț Panțîru

Coșmarul lui Ionuț Panțîru a început în aprilie 2021, când apărătorul de bandă s-a accidentat la genunchi. A trecut ulterior prin trei operații, ultima fiind necesară după ce medicul italian l-a care s-a operat inițial a greșit intervenția.

În Italia, Ionuț Panțîru a fost operat de renumitul medic Pier Paolo Mariani, la care au apelat și alți jucători de-a lungul timpului, printre care Dragoș Nedelcu, Florin Tănase și Iulian Cristea.

Citește și:

„Înseamnă că sunt prost și habar n-am de fotbal” » MM Stoica, reacție vehementă în studio

GSP a aflat toate delegările lui Kyros Vassaras pentru etapa a 6-a din play-off! Cine arbitrează CSU Craiova - FCSB

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close