FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - ACS POLI TIMIȘOARA 0-2

Ionuț Popa a comentat primul gol al Timișoarei, contestat vehement de Concordia: "A fost greșeala lui Bălgrădean!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 20:17

Antrenorul Timișoarei este de părere că Bălgrădean a greșit la faza primului gol marcat de ACS Poli, contestată de Concordia Chiajna (detalii AICI).

"A fost un meci echilibrat din punctul meu de vedere. La începutul campionatului nu știam în ce divizie jucăm, acum am reușit trei victorii la rând, lucru la care nici eu nu mă așteptam.

Eu am sărit de multe ori la gâtul arbitrului, cred că centralul nu a intenționat să dea roșu la Cristescu, dar cel care a decis a fost tușierul. La golul lui Drăghici a fost o greșeală a lui Bălgrădean. Era iritat, a vrut să dea repede în minge", a spus Ionuț Popa la TV Digi Sport.

Bănățenii s-au impus cu 2-0 în meciul jucat pe terenul Concordiei Chiajna. ACS Poli Timișoara este la a treia victorie consecutivă în Liga 1 și a recuperat cele 14 puncte de penalizare de la începutul sezonului.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
619785058171868
Oane Petre  •  21 Octombrie 2016, 23:34

Balgradean a sutat intentionat in adversarul care nu se indeparta de la locul loviturii, sperand ca arbitrul va dicta repetarea executarii loviturii. A gresit flagrant luand locul arbitrului. El nu trebuia sa execute lovitura, ci sa ceara arbitrului sa-l indeparteze pe adversar - conform regulamentului.

whiteredarad
whiteredarad  •  21 Octombrie 2016, 22:15

Amicul meu, Ionut Popa greseste. Draghici a vrut sa intarzie jocul, a stat la 2 m ,priviti poza. Era normal ca portarul sa vrea sa porneasca repede jocul, asta nu e o culpa. Trebuia repetarea loviturii parerea mea, La eliminare tusarul a aratat ...aut, centralul era acolo, el a decis, si a decis bine, parerea mea.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  21 Octombrie 2016, 22:05

Tipic banatean . Ochelari de cal .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează