FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME DE SĂNĂTATE

Ionuț Popa ar fi în comă » Tehnicianul ar fi suferit un stop cardiorespirator

Ionuț Popa are mari probleme de sănătate
Ionuț Popa are mari probleme de sănătate

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 22:28

Ionuț Popa (67 de ani), antrenor care se confrunta de mai bine de un an cu grave probleme de sănătate, s-ar afla în comă, anunță presa din Arad. Tehnicianul ar fi suferit marți seara un stop cardiorespirator.

Publicația Special Arad notează că Ionuț Popa ar fi fost resuscitat, însă starea sa e una critică. 

„Este în stare gravă. E în comă. A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”, au declarat reprezentanți ai Spitalul Județean Arad, potrivit sursei citate. 

Ionuț Popa, în ianuarie: „Nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine”

Problemele de sănătate l-au obligat pe carismaticul Ionuț Popa să renunțe la antrenorat. Fostul tehnician de la UTA, Poli Iași sau ACS Poli Timișoara oferise câteva declarații tulburătoare în luna ianuarie a acestui an.

„Mă simt ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta.  Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate”, spunea Ionuț Popa pe 10 ianuarie. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tristan
tristan  •  10 Iunie 2020, 09:51

Doamne Ajuta sa se faca bine...Lupta Popica ,nu te lasa....!

124864391762775
Doru Ungureanu  •  10 Iunie 2020, 07:17

Păcat...un om spiritual... Sa-i dea Dumnezeu sănătate...

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  10 Iunie 2020, 06:25

Sa-l ajute Bunul Dumnezeu sa si revina !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează