FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - ACS POLI TIMIȘOARA 5-0

Ionuț Popa, dezamăgit de ce a găsit la Timișoara: "Mi-e jenă să vorbesc de ce s-a întâmplat azi! Ne-am prezentat cu 15 jucători într-un meci decisiv"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 20:11

Ionuț Popa a fost la primul meci pe banca Timișoarei, în înfrângerea suferită de banățeni ăn fața celor de la FC Voluntari, scor 0-5, în urma căreia echipa a retrogradat.

Antrenorul a vorbit despre situația dificilă în care s-a aflat și a susține că s-a putut baza pe doar 15 jucători pentru această partidă.

"Am preluat echipa pentru un joc și am retrogradat după un singur joc. Eu am mai mult de zece ani de divizia A, iar de ce s-a întâmplat azi mi-e jenă să vorbesc.

Eu am avut o înțelegere cu cei de la Timișoara să preiau această echipă și, chiar dacă retrogradăm, să fac o echipa nouă în liga a doua.

Patru-cinci jucători au plecat de la echipă, iar azi ne-am prezentat cu 15 jucători într-un meci decisiv și mă întreb de ce aceste lucruri. Timișoara nu merită această situație. Dacă vorbesc despre acest meci, mă abțin de la a vorbi despre Liga 1.

A venit acea eliminare pe care nimeni nu o înțelege, poate doar arbitrul. Dacă nu se iau masuri, să se întâmple ce s-a întâmplat la liga județeană, că l-au bătut pe ăla", a declarat antrenorul bănățenilor la Dolce Sport.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  26 Mai 2016, 13:50

Talharia pe fata practicata de arbitru ieri nu are nici o legatura cu faptul ca Poli e adevarata sau nu. A favorizat un catun infestat de vilele politicienilor in detrimentul unui oras ca Timisoara si spun asta ca aradean care nu-i suporta pe Poli stiind ce o va astepta pe UTA la un eventual baraj cu nenorocitii astia si cu Calarasi. Traiasca Liga Catunelor!!!

redshow
redshow  •  26 Mai 2016, 00:04
Postat de sibelius pe 25 Mai 2016, 22:28

Adevarata Poli Timisoara a murit demult. Echipa care a promovat in liga a II-a are la fel de mare legatura cu Poli ca Recasul si Rocarul.

Asta e totusi echipa din Banat ...AEK-ul lui Marian Hipopotancu era hibrid. Poli Timisoara nu mai exista si nu se mai intoarce . O echipa odata ce dispare nu poti sa o inventezi din nou.

leualbastru
leualbastru  •  25 Mai 2016, 23:46

Corect comentariul lui Sibelius !!! Este adevarat ca ACS Poli Timisoara a luat locul celor de la Recas ,reusind astfel sa scurteze drumul catre Liga 1, probabil si din dorinta politica de a oferi orasului o echipa care sa fie neaparat in prima liga, dar la fel de adevarat este ca ASU Poli Timisoara , echipa recent promovata in liga a 2-a , nu are nici un fel de palmares , istoria lor abia a iesit din scutece , incepe practic in 2011 . Dar pana la urma conteaza ca aceasta din urma a atras simpatia timisorenilor si ca vor veni la stadion in numar tot mai mare. Pentru ca, pana la urma fotbalul traieste si are farmec prin numarul suporterilor ! Poate dl primar va fi inspirat si va alege sa sustina o singura echipa, nu cred ca are rost sa fie doua echipe in liga a 2-a . Ar insemna orgolii prostesti si resurse risipite aiurea!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează