FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - GAZ METAN 1-1

Ionuț Popa, după egalul cu Gaz Metan: "Nici la județ nu vezi așa ceva" » Mesaj suprinzător pentru CFR

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 20:16

Ionuț Popa a analizat remiza lui ACS Poli cu Gaz Metan, scor 1-1. Antrenorul bănățenilor e nemulțumit de atitudinea echipei sale, care a condus pentru al 4-lea meci consecutiv, dar a ajuns să termine partida la egalitate. 

"A fost un teren, dar am fost egalați pe o greșeală elementară, nici la județ nu se face așa ceva. Ce să mai spun! Noi nu suntem echipă de joc pozițional, ci de contraatac. Nu puteam controla jocul tehnic sub nicio formă.

Mă deranjează că în ultimele 5 etape am câștigat o dată și am remizat de 4 ori. De fiecare dată am condus. Nu înțeleg de ce conducem și ne retragem, nu mai dorim să continuăm jocul ofensiv.

Jucătorii au purtat o discuție cu oamenii din conducere. Trebuia să fie o discuție cu ei. Se știe situația noastră, sper că se vor rezolva aceste lucruri până la urmă.

Dacă nu mai au răbdare, să-și depună memoriu și gata. Le-am zis-o și în vestiar. Noi înțelegem. N-am ce să le fac. Dacă ei cred că așa se rezolvă treaba. Pe CFR Cluj îi batem sigur", a zis Ionuț Popa la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  05 Decembrie 2017, 08:52

Îhâ...

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Decembrie 2017, 07:52

mai nene la Clujn-a mai casigat demult nimeni.N-a mai inscris,nusa astige.Nu mai e Vatca portar ,ci Arlauskis.

roadghost
roadghost  •  04 Decembrie 2017, 22:18

Un clovn trist cu mustacioara cazuta, pus mereu pe umor pre-orasenesc si niciodata pus pe antrenorat

Vezi toate comentariile (6)
Comentează