FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-DINAMO, 21:45, DIGISPORT 1, LIVETEXT GSP.RO

Ionuţ Popa îl atacă pe Stoichiţă: "Atunci cînd primeşti indicaţii eşti slab, o cîrpă!"

Ionuț Popa, antrenor CSMS Iași
Ionuț Popa, antrenor CSMS Iași

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 01:40

Ionuţ Popa crede că un antrenor care primeşte indicaţii în timpul meciului este slab. Antrenorul lui CSMS Iaşi a făcut referire la momentul din timpul partidei Rapid - Steaua, atunci cînd Mihai Stoichiţă a fost sunat în timpul meciului.

"Un antrenor care primeşte indicaţii prin telefon este slab. Slab, slab! Mie dacă mi-ar da cineva indicaţii, l-aş băga întâi în aia mă-sii şi pe urmă aş pleca. Ce-s antrenor sau cîrpă? Cînd eram antrenor la UTA, înaintea meciului cu Steaua, am fost chemat şi am văzut pe o foaie scrişi 12 jucători. Am luat foaia şi le-am zis: Băi frizerilor, băi papagalilor, aţi făcut o listă cu 12 jucători. Apostolii au fost 12, la o echipă de fotbal joacă 11. Am plecat din birou şi am câştigat cu 2-0. Seara au vrut să mă dea afară", a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul celor de la CSMS Iaşi a făcut referire şi la derby-ul din această seară şi crede că este un meci fără importanţă. Popa nu dă nici o şansă Stelei la titlu, el spunînd că este o finală pentru o medalie de bronz.

"Nu mi-a venit a crede cînd am văzut că 55.000 de oameni vor să vadă Steaua - Dinamo, finala pentru medaliile de bronz. Cine bate, termină pe trei. Meciul ăsta n-are importanţă. Campionatul se joacă între CFR Cluj şi FC Vaslui", a afirmat Ionuţ Popa.

Steaua - Dinamo se dispută în această seară, de la ora 21:45, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Rusescu şi M. Niculae au fiecare cota 2.50 pentru un gol în derby! Care va marca?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
spinoza
spinoza  •  17 Mai 2012, 21:28

Pana la urma fotbalul este un joc. Daca este "pe bune", atunci va castiga cine isi doreste cel mai mult si joaca cel mai determinat. Cel mai bun, azi, sa castige. Pentru colegii de la Dinamo va insemna poate "renasterea", pentru Steaua va insemna "confirmarea ca este pe drumul bun"! Vizionare placuta tuturor!!!

sibelius
sibelius  •  17 Mai 2012, 21:02
Postat de amusement pe 17 Mai 2012, 17:20

autogoluri spectaculoase.. da, si 2 bare ale lui Traore care daca se transformau in goluri invingeam pe Bayern la ea acasa. judeci cum vrei, esti foarte subiectiv, deocamdata nimic din ce zici nu e demonstrat, in Europa nu ne-am facut de ras pentru ca suntem doar la a 2a participare..deci e ilogic ce spui tu..

Ma gandeam eu cei de la Chefere au suporteri de conjunctura....da' nici chiar asa mare. Ati avut 4(PATRU) participari in Europa. Prima incheiata a la Dinamo(tur preliminar cu cipriotii), plus una in Europa League a la Rapid(5 infrangeri consecutive). Povestea aia cu Bayer si daca ar fi valabila DACA erati doar voi pe teren. Pe acelasi principiu Steaua facea cel putin 0-0 acasa la Real Madrid daca nu-si dadeau autogol, se calificau in finala UEFA daca luau gol la Boro in ultimul minut, faceam 4 puncte din 6 cu Napoli, bateam acasa pe Lyon. Intr-un cuvant poate castigam si UCL daca....

leonidaslimax
leonidaslimax  •  17 Mai 2012, 18:47
Postat de ockiu pe 17 Mai 2012, 18:05

foarte tare nea popica :) :) dar tare`mi e ca si matale ai stat "caprita" in anumite situatii. si`nca ceva bre nea popa - ca sa vii la steaua prima caracteristica e sa fii "pres" - sau carpa cum ii zici matale. daca nu esti asta e nu vii.

conteaza doar calitatea omului care antreneaza la steaua sau alta echipa. olaroiu cum l-a domolit pe becali si-l asculta orbeste ? ciobanu e prost doar in declaratii si comportament dar daca maine vine un antrenor si castiga 10 meciuri cu 3-4-5 la zero si ia campionatul la pas, becali nu il va suna niciodata sa-i dicteze schimbarile sau echipa. Cu antrenori care vin doar sa aiba steaua,dinamo,rapid,etc in Cv nu ai cum sa faci treaba. Apropo de Popa , presul cainilor, daca e asa scula de antrenor de ce antreneaza numai in div. b,air in a doar la retrogradare??? Fiindca ala e nivelul la care a ajuns dupa atataia ani de antrenorat, chiar nu-l chema careva la echipele de top daca e asa scula

Vezi toate comentariile (32)
Comentează