FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Ionuţ Rada s-a despărţit cu lacrimi în ochi de CFR Cluj: "E o onoare pentru mine să mă transfer în Italia"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 17 ianuarie 2015 16:45

Ionuţ Rada a părăsit CFR Cluj pentru a evolua la Bari, iar fundaşul a declarat că i-a fost greu să plece de la clujeni şi că a plîns la despărţire.

"Mă doare sufletul că plec. Chiar doream să îmi închei cariera la CFR Cluj. De acest club m-am ataşat mai mult decît oricare altul. Cei de la Bari au insistat foarte mult pentru mine şi, după ce m-am consultat cu familia, am luat această decizie.

E onoare pentru mine să mă transfer în Italia şi mă bucur că cei de la Bari s-au gîndit la mine. Este un club cu tradiţie şi poate este o răsplată pentru mine, pentru munca depusă în toţi aceşti ani.

Sper ca după plecarea mea lucrurile să revină la normal şi cei de la CFR Cluj să se salveze, să scape de problemele financiare şi să mai obţină mai multe victorii", a spus Rada pentru site-ul stiridesport.ro.

Fundaşul de 32 de ani a ajuns la Bari, locul 15 din Serie B, sub comanda antrenorului Davide Nicola.

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (16)
daniaania
daniaania  •  20 Ianuarie 2015, 20:06
Postat de marioa pe 17 Ianuarie 2015, 16:04

Antrenorul lui Bari, echipa de pe locul 15 din serie B.

Zamfir a facut transeruri de exceptie la CFR..Este un tip capabil si inteligent. Este primul roman care ajunge acolo in Italia ca director...Comentariul tău...

daniaania
daniaania  •  20 Ianuarie 2015, 20:03

Respect Rada..Un fotbalist care stie sa vorbeasca , este o placere sa-l asculti !!! Pt. el este o oportunitate la anii care ii are sa plece acolo..Bravo..

teodor.muresan
teodor.muresan  •  19 Ianuarie 2015, 20:28
Postat de teodor.muresan pe 19 Ianuarie 2015, 18:42

Nu. Cei care se pot privi in oglinda sunt mUistii. Pt ca lor nu le pasa de ceea ce vad.

m-U- i . stii

Vezi toate comentariile (16)
Comentează