FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ionuț Vînă, prezentat oficial la CSU Craiova: „Am ajuns la un club profesionist. Cariera mea a luat-o în jos de când am ajuns la FCSB”

Ionuț Vînă a semnat cu CSU Craiova
Foto: universitateacraiova/facebook
Ionuț Vînă a semnat cu CSU Craiova Foto: universitateacraiova/facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 15:41 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 18:04

Ionuț Vână (26 de ani) a fost prezentat oficial la CSU Craiova, după ce FCSB l-a dat la schimb pentru Ivan Mamut și Andrei Burlacu.

Fotbalistul crescut la Academia Gheorghe Hagi a semnat un contract valabil patru ani cu formația din Bănie, unde va fi antrenat de Laurențiu Reghecampf.

„Bun venit, Ionuț Vînă! Mijlocașul Ionuț Vînă a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de patru ani. Mult succes în tricoul alb-albastru”, a scris clubul oltean pe site-ul oficial.

Am ajuns la un club profesionist, cu oameni extraordinari. Vreau să le răsplătesc încrederea prin antrenamente și jocuri foarte bune. 

Am vorbit cu Cicâldău, mă bucur pentru el. Cariera lui a luat-o în sus, a mea a luat-o în jos de când am ajuns la FCSB, dar vreau să uit. 

Am nevoie de încredere și să-mi recapăt plăcerea de a juca fotbal
Ionuț Vînă

Vînă a ajuns la Craiova în urma unui schimb între FCSB și Universitatea, la roș-albaștrii ajungând atacanții Ivan Mamut și Andrei Burlacu.

500de mii de euro este cota lui Vînă, potrivit Transfermarkt.

Ilie Dumitrescu pariază pe Ionuț Vînă

„Eu cred foarte mult în jucătorul ăsta, în Vînă. Nu a reușit la FCSB, dar e un transfer foarte bun pentru Craiova. O să vedem dacă reușește. Facem un pariu deschis. O să se impună, este valoros”, a spus Ilie Dumitrescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Vînă intrase în dizgrația patronului lui FCSB din cauza deselor „floricele” încercate și a pierdut echipa de start.

Să mă ierte Vînă, dar ce facem, ne distrăm pe teren? Dai pasă la Olaru, o iei înapoi. Ce facem? Du-te cu mingea, dacă ești mijlocaș. Trebuie să intre Oaidă 
- Gigi Becali, după un FCSB - Clinceni 2-2

Cota lui este într-o continuă scădere. Dacă în momentul venirii la FCSB valora 1,5 milioane de euro, acum este cotat la 500.000 de euro.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Ivan Mamut și Andrei Burlacu, prezentați oficial la FCSB » Ce numere și-au ales cei doi atacanți și primele declarații în tricoul roș-albaștrilor

Au mărit prețurile » Un bilet la Voluntari - FCU Craiova, de 5 ori mai scump ca de obicei

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
planetfun
planetfun  •  31 Iulie 2021, 19:13

Ramane sa vedem cat de profesionistvesti si tu.

1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  31 Iulie 2021, 18:35

Amatorism cras la Fcsb. Nu se pricepe nimeni la fotbal, acolo. Jucătorii își pierd încrederea în ei și cad psihic. Becali trebuie să dispară urgent din fotbalul românesc. Alți doi oameni care fac mult rău fotbalului din România sunt Burleanu și Stoichiță. Dispăreți!

1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  31 Iulie 2021, 18:34

Amatorism cras la Fcsb. Nu se pricepe nimeni la fotbal, acolo. Jucătorii își pierd încrederea în ei și cad psihic. Becali trebuie să dispară urgent din fotbalul românesc. Alți doi oameni care fac mult rău fotbalului din România sunt Burleanu și Stoichiță. Dispăreți!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează