FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Iordănescu face un anunț-șoc: "Avem echipă de play-out! Europa League e o utopie"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 15:06

Deși șefii Astrei au planuri mari pentru noul sezon, antrenorul Edi Iordănescu este nemulțumit de lot și spune că echipa sa are mai degrabă lot de play-out.

"Cred că este important să-ţi cunoşti nivelul. Doar aşa poţi să progresezi. Trebuie să fii obiectiv şi echilibrat. În momentul de faţă, din cauza schimbărilor la nivelul lotului, a faptului că lotul de jucători suferă foarte tare cantitativ şi calitativ și a faptului că jucătorii vin în etape suntem într-o postură delicată cu o săptămână înainte de jocul din Europe League.

Chiar dacă eu sunt mereu pozitiv, în acest moment cred că ne plasăm mai mult spre partea a doua a clasamentului şi foarte departe de zona de play-off. Europa League este o utopie. Suntem mai degrabă echipă de play-out-ul Ligii 1. Chiar dacă ambiţiile mele sunt mari, trebuie să se întâmple multe lucruri pentru a emite pretenţii la un loc între primele şase echipe", a spus Edward Iordănescu la TV Digi Sport.

Astra va juca în turul 2 al preliminariilor Europa League cu învingătoarea meciului FK Zira - FC Differdange. În tur, Differdange s-a impus cu 2-0.

ASTRA

Antrenor: Edward Iordănescu (nou)
Veniri: Erico (Pandurii), Marquinhos (Toledo), Mrzljak (liber de contract), Bejan (Chiajna), Vâlceanu (Steaua), Lazar (Pandurii), Chipirliu (Juventus București), Anthony Le Tallec (Atromitos)
Plecări: Budescu, J. Morais, Teixeira (Steaua), R. Alves (Leixoes), Fabricio (FC Ashdod), Sg. Buș (Levski Sofia), Lovin (retras), S. Lung jr. (Kayserispor), Oros (Sepsi), Boubacar (Erzurumspor)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1285915651486030
Cristina Bob  •  07 Iulie 2017, 00:33

Te-ai bagat singur sau te-a impins cineva in *** asta ? Faci de ras numele IORDANESCU !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabiprossi
gabiprossi  •  06 Iulie 2017, 21:28

Pai bre domn' Edward cand ai semnat cu clubu', n-ai vazut ce praf de dezastru este acolo??? Cu ce te-au incantat aia??? Lasa-l pe securist sa faca performanta, cu motto-ul: INVESTITIE ZERO, PROFIT MAXIM !?! Unde a facut ele scoala, functionau toate sub aceasta deviza!?!

sexilian
sexilian  •  06 Iulie 2017, 17:16

Pe langa marele si unicul SUMI,boneta e copil de mingii,sa imprumute vreo zece icoane din colectia lui taicasu si pupaciuni fara numar,poate face iarna in giurgiu,vezi ma, daca stiai si tu sa faci ceva asa, esti baiatul lui cascheta........si mai spui si prostii,ti-ai mobilizat lotul ca un mare..........

Vezi toate comentariile (3)
Comentează