FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Iordănescu îl avertizează pe Stoichiţă: ”Cu Bicfalvi te cureţi la Galaţi!”

Stoichiţă ia în calcul să îl titularizeze pe Bicfalvi pe postul de fundaş dreapta în meciul cu Oţelul.
Stoichiţă ia în calcul să îl titularizeze pe Bicfalvi pe postul de fundaş dreapta în meciul cu Oţelul.

Articol de - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 21:22

Iordănescu îl atenţionează pe Stoichiţă să nu joace cu improvizaţii şi împotriva Oţelului.

Inovaţia " Bicfalvi fundaş dreapta" a funcţionat contra Sportului, dar îi atrage totuşi critici lui Stoichiţă. "A mers acum, că adversarii n-au pus probleme, dar nu se poate juca aşa la Galaţi sau în alte partide dificile. Eric nu e fundaş lateral!", crede Anghel Iordănescu.

Stoichiţă a fost însă forţat să recurgă la improvizaţia surprinzătoare. El avea de gînd să-l folosească pe Iliev pe dreapta, dar bulgarul a refuzat. "Nu pot, sînt conştient că nu sînt în stare să mă descurc pe poziţia asta" a fost argumentul cu care Iliev l-a determinat pe antrenor să caute o altă soluţie. Şi aşa Stoichiţă l-a ales pe Bicfalvi. Bulgarul va juca din start contra Oţelului, sîmbătă seară, şi va fi utilizat ca stoper, întrucît Geraldo e suspendat. Pentru bandă, "Lippi" trebuie să fie iar inspirat: Martinovici, abia revenit după o accidentare, Gardoş sau din nou Bicfalvi.

"Bicfalvi e suficient de tehnic şi are o dinamică bună, mai bună ca a lui Geraldo, spre exemplu. Brazilianul e prea lent pentru un fundaş lateral" (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
ovidiu62
ovidiu62  •  10 Aprilie 2012, 11:11

Oricum se curata la Galati,sambata seara le dam lumina sfanta la stelisti,toti galatenii vor striga stelisti veniti de luati lumina.

yubytu
yubytu  •  10 Aprilie 2012, 10:26

nu cred ca scot mai mult de un punct la galati pe oricine ar baga in teren

vasglo
vasglo  •  10 Aprilie 2012, 10:25

Alo, nea Puiu, ce faci? Incepi sa dai indicatii antrenorului? Parca nu se face asa ceva, antrenorul trebuie lasat sa-si faca singur echipa si tactica de joc, nu-i asa?... Nu prea te-am prea auzit sa dai asemenea indicatii lui Stan si juniorului matale! Acum ca ei nu mai sunt la Steaua ...:))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close