FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Face următorul pas? Iosif Rotariu pariază pe un antrenor din play-out-ul SuperLigii: „Îl văd la orice echipă care vrea titlul”

Iosif Rotariu
Iosif Rotariu

Articol de , - Publicat luni, 22 aprilie 2024 16:53 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 17:38

Iosif Rotariu îl laudă pe Dorinel Munteanu pentru rezultatele din acest sezon obținute cu Oțelul Galați și crede că „Neamțul” poate face pasul la o echipă cu pretenții la titlu.

Oțelul Galați ocupă primul loc în play-out după 5 etape, cu 4 victorii și o singură remiză. Gălățenii au ajuns și în finala Cupei României, unde vor întâlni Corvinul Hunedoara, pe 15 mai, la Sibiu.

Probleme de lot în lupta pentru salvarea de la retrogradare » Moralul nu e afectat: „Am cea mai bună echipă din România!”
Play-out
Probleme de lot în lupta pentru salvarea de la retrogradare » Moralul nu e afectat: „Am cea mai bună echipă din România!”

VIDEO. Iosif Rotariu: „Îl văd pe Dorinel Munteanu la o echipă cu pretenții la titlu”

Pe Dorinel Munteanu îl văd să antreneze oriunde. În cariera lui de fotbalist, a fost un campion, cu atâția ani la echipa națională. A câștigat titlul și din postura de antrenor, la Oțelul Galați. Dorinel se pliază la orice echipă de fotbal! Este un tip foarte corect, disciplinat, are mentalitate nemțească.

Am văzut că are personalitate, scoate jucători în minutul 30 când vede că nu se implică în meci. Dorinel Munteanu câștigă cu jucători care nu au o anumită valoare, cu jucători medii pentru Liga 1. Totul se datorează disciplinei și pregătirii fizice impuse de el.

Oțelul este singura echipă din Liga 1 care face presing agresiv în fiecare meci. A ajuns și în finala Cupei României, conduce și play-out-ul. L-aș vedea pe Dorinel la orice echipă care își propune să câștige campionatul”, a spus Iosif Rotariu, în direct la GSP Live.

Iosif Rotariu e de acord cu antrenamentele impuse de Dorinel Munteanu: „Fotbaliștii sunt mofturoși”

Rotariu nu consideră învechite metodele de antrenament ale lui Dorinel Munteanu:

„Metodele noi strică din pregătirea fizică a jucătorilor. Dorinel Munteanu nu exagerează cu antrenamentele fizice foarte dure. Sunt perioade în care trebuie să acumulezi, să faci alergări.

Eu alergam 10-11 km în fiecare dimineață, făceam 3 antrenamente pe zi, alergam pe ciment, pe asfalt... Încă joc fotbal, la 62 de ani, și nu am probleme la glezne.

Acum, dacă suprafața e puțin mai dură, fotbalistul spune că face tendinită... E un alibi al jucătorilor, care sunt mult mai mofturoși acum. Au pretenții exagerate și valoarea lor nu este atât de mare. Nu cred că metodele lui Dorinel sunt învechite. Sunt normale, sunt bune pentru jucătorii români”.

VIDEO. Urmărește emisiunea integrală GSP Live cu Iosif Rotariu

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole de actualitate:

Șumudică a luat la rând fotbaliștii liderului FCSB: „Cu ei nu ajungi în Europa League. Trebuie 10 transferuri”
FCSB
Șumudică a luat la rând fotbaliștii liderului FCSB: „Cu ei nu ajungi în Europa League. Trebuie 10 transferuri”
Surpriză majoră în clasamentul banilor din sponsorizări » FCSB, Dinamo, Universitatea Craiova și CFR nu prind podiumul
FINANCIAR
Surpriză majoră în clasamentul banilor din sponsorizări » FCSB, Dinamo, Universitatea Craiova și CFR nu prind podiumul

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  22 Aprilie 2024, 17:28

Dorinel e deja dovedit ca antrenor cu rezultate, dar nu e placut de oricine. Nu-l vad la nicio echipa de top de la noi, mai degraba sta la Galati si incearca sa mai ia o data titlul cu o echipa de no-name-uri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează