FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV A trădat-o Edi Iordănescu pe Steaua? Ce spune o legendă despre acordul cu FCSB: „N-a făcut performanță aici”

Edi Iordănescu / Captură TV
Edi Iordănescu / Captură TV

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 09:54 / Actualizat joi, 19 august 2021 11:12

Iosif Rotariu (58 de ani), fost mare jucător la Steaua, a analizat în cadrul emisiunii GSP Live numirea lui Edi Iordănescu pe banca celor de la FCSB.

Chiar dacă numele Iordănescu e legat de Steaua, Iosif Rotariu nu consideră că venirea lui Edi la clubul lui Gigi Becali ar fi o trădare. „E superprofesionist, sper să reușească acolo”, spune Rotariu. 

„Venirea lui Edi e normală, e profesionist. El n-a jucat la Steaua, n-a făcut performanță în Ghencea, poate merge oriunde să antreneze

E superprofesionist și îl are în continuare mentor pe Anghel Iordănescu, cred că acest factor l-a ajutat foarte mult. Sper să reușeacsă să atingă obiectivele pe care și le-a propus”, a declarat Iosif Rotariu la GSP Live. 

Nu vă mai certați, că de fapt iubiți aceleași culori, dar noi românii am avut talentul să punem cam totul pe butuci în 30 de ani și îmi asum ce spun. Cel mai dureros este că văd suporteri împărțiți și prieteni din copilărie care azi se contrazic și care, de fapt, o viață au iubit aceleași culori - Edi Iordănescu, cu două zile înainte să ajungă la FCSB, despre conflictul cu CSA Steaua

Iosif Rotariu: „Nu doar Becali se implică la echipele de fotbal”

Rotariu a vorbit apoi despre implicarea lui Gigi Becali în echipă și spune că astfel de metode sunt la ordinea zilei în fotbalul românesc: 

„Am 59 de ani, am trecut prin foarte multe la fotbal. Domnul Gigi Becali e singurul care iese în presă și spune lucrurilor pe nume. Dar să știți că sunt mulți care se implică la echipele de fotbal. Alții tac la TV, fac, dar nu apar”, a mai spus Roti. 

VIDEO Imagini de la primul antrenament condus de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, peste Hagi și Șumudică!

Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB, are cifre foarte bune în Liga 1. Doar Laurențiu Reghecampf îi e superior, dar el îi devansează pe Marius Șumudică și Gheorghe Hagi.

După mai bine de 5 ani, Gigi Becali alege să apeleze la un antrenor cu CV pentru a-i oferi echipa. Edi Iordănescu vine nu doar cu trofee câștigate și cu experiență ca "principal", și cifrele lui în Liga 1 sunt foarte bune.

Dintre toți ceilalți 15 antrenori, unul singur îi e superior. E vorba despre Laurențiu Reghecampf, mai ales grație primului mandat la FCSB, între 2012 și 2014, când FCSB a dominat autoritar întrecerea internă. În rest, Edward e peste celelalte nume cu mare greutate, în frunte cu Șumudică și Gică Hagi, dar și peste Marius Croitoru, un antrenor care s-a remarcat în ultimii 2 ani. Citește aici o analiză completă despre venirea lui Iordănescu pe banca FCSB-ului!

Citește și alte știri despre FCSB:

Edi-salvamar peste tot! Noul antrenor de la FCSB e garanția succesului

După 5 ani, FCSB are antrenor » Edi Iordănescu, peste Hagi și Șumudică! Singurul tehnician din Liga 1 care-l depășește

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
doar...titi
doar...titi  •  19 August 2021, 18:09

HAHAHA!!brava trancalai de jurnalisti !!pai cum bah ..''s-o tradeze pe steaua'' ...DACA EL ANTRENEAZA STEAUA ????!!!

dexter3
dexter3  •  19 August 2021, 13:44
Postat de laslas pe 19 August 2021, 12:27

mi-am luat un nou TV, 8k, de la Altex din Wien

Creier nou cand iti iei?

clod1971
clod1971  •  19 August 2021, 13:26
Postat de steaua1986. pe 19 August 2021, 12:04

Pentru prosti asa o fi, nu pot sa contest.

Pt tantalai, incercati la liga 2

Vezi toate comentariile (13)
Comentează