FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - UNIREA URZICENI 0-1

Iovănescu: "Farul nu arată ca o echipă care vrea să se salveze"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2009 00:00

Antrenorul secund al Farului, Sevastian Iovănescu, a spus că rezultatul nu este cel corect, pentru că jocul a fost echilibrat şi poate constănţenii ar fi meritat un rezultat de egalitate.

"Ştiam că vom avea un meci dificil, cu o echipă aflată în lupta pentru titlu. Neşansa a fost de partea noastră, nu cred că scorul e rezultatul a ceea ce am jucat noi. La ora actuală, atât se poate. Nu spun că lotul nostru nu are valoare, dar aceştia sunt jucătorii şi cu ei defilăm", a afirmat tehnicianul, care a adăugat că jucătorii constănţeni nu arată că îşi doresc să se salveze de la retrogradare:

"Cu părere de rău, nu văd dorinţa de victorie. Doar câtorva pot să le spun, după acest joc, că au caracter şi că regretă că s-a ajuns aici. Azi nu se mai pot plânge nici de bani, iar dacă nici primele nu îi mai mobilizează, Dumnezeu ştie ce mai putem face. Ar fi o soluţie să le dăm amenzi, să aducă bani de acasă. Ei spun că nu s-au împăcat cu retrogradarea, dar pe teren arată altceva".

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
meatloaf
meatloaf  •  05 Mai 2009, 22:22

Pai nici nu vrea ... zgargiobu ala de bosanceanu abia asteapta sa fie in B sa dea bani mai putini...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează