FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA

Ipoteză incredibilă lansată de Edward Iordănescu! Pandurii - Steaua la București?

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 10:07

Edward Iordănescu nu exclude ca partida cu Steaua de etapa viitoare să se dispute la București, pe Arena Națională, chiar dacă în tribune vor fi în mare parte suporteri ai campioanei. 

"Dat fiind faptul că nouă ni se construieşte un stadion nou la Târgu Jiu şi sîntem nevoiţi să jucăm la Severin, iar suporterii noştri din Târgu Jiu ne lipsesc foarte mult, mă gândesc că ar fi mult mai bine ca meciul cu Steaua să îl putem juca pe Naţional Arena.

Nu vreau să supăr pe nimeni, însă condiţiile sunt mult mai bune şi chiar nu mă deranjează că nu vom avea suporterii de partea noastră, suntem obişnuiţi să evoluăm în condiţii ostile. Plus că şi condiţiile de la lojă ar fi mult mai bune pentru mine!

Însă, dacă voi fi chemat la comisii, aş vrea să fiu tratat la fel ca şi ceilalţi antrenori, care îşi vor ispăşi pedepsele din sezonul viitor. Chiar dacă sunt un antrenor tânăr, nu înseamnă că sunt şi fraier, iar o eventuală suspendare ar înseamna că mi se ia dreptul la munca, deşi sunt total nevinovat.

Nu am făcut nimic rău, doar am aplaudat decizia arbitrului de a-mi trimite secundul în tribună pentru exces de bucurie. Ori, nu se poate aşa ceva, cu tot respectul faţă de ceilalţi colegi de breaslă, însă eu nu scuip, nu înjur, nu creez atmosfera negativă în jurul băncii tehnice, însa sunt cel mai eliminat antrenor”, a declarat antrenorul Edi Iordănescu pentru Fanatik.ro.

Pandurii - Steaua este miercuri, 30 martie, de la ora 21:00, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Martie 2016, 16:50
Postat de Georgica Oprescu pe 22 Martie 2016, 16:35

Halal fotbal in Romania cind se permite ca trei echipe daca nu patru(steaua ,viitoru,pandurii,voluntarii) sint ca fratii ne mai miram de ce nu ne putem bate cu Europa sintem prea mici sintem la mina unei femei impresara sefa

pastileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

1123875644324541
Georgica Oprescu  •  22 Martie 2016, 16:42

Asa ca am curaj sa pariez cu oricine ca reghe. iese campion cu steaua cind vrea el si cu fotbalisti refuzati de echipe mari

1123875644324541
Georgica Oprescu  •  22 Martie 2016, 16:35

Halal fotbal in Romania cind se permite ca trei echipe daca nu patru(steaua ,viitoru,pandurii,voluntarii) sint ca fratii ne mai miram de ce nu ne putem bate cu Europa sintem prea mici sintem la mina unei femei impresara sefa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează