FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - DINAMO

Ironia ieșenilor către dinamoviști înainte de meciul direct » Interzic "cîinii" :)

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2015 00:00

Ieşenii i-au ironizat pe pagina oficială de Facebook pe dinamovişti, chiar înaintea meciului din această seară din Copou.

Dinamo vine la Iași din postura de lider, iar moldovenii încearcă toate metodele pentru a pune presiune pe elevii lui Mircea Rednic. Aceştia au preluat modelul ironiilor venite din Ghencea de pe vremea lui Mihai Stoica şi au postat înaintea meciului din această seară, de la ora 21:00, un mesaj pe pagina oficială de Facebook a clubului. (vezi FOTO 2 în galerie!)

Mesajul este cu trimitere directă la dinamovişti! Ieşenii au postat un cîine tăiat cu o linie şi mesajul "accesul cu animale este interzis". Fotografia are şi o explicaţie: "Dacă-i lege, nu-i tocmeală! Extras din Legea 4/2008 privind combaterea şi prevenirea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive".

Mai mult, Nicolo Napoli le promite dinamoviştilor un meci greu: "Cum să joc cu Dinamo la egal? Vreau să-i bat şi să arătăm că sîntem o echipă foarte bună. Chiar dacă întîlnim o formaţie periculoasă, cu antrenor bun şi fotbalişti buni, care stau bine ca grup, aleargă bine şi n-au pierdut nici un meci în actualul sezon, eu vreau să-i bat şi să le luăm cele trei puncte".

Buni acasă

Meciul de diseară va fi unul dificil pentru Dinamo, dacă se ține cont de statistici. În ultimele 12 jocuri disputate pe teren propriu, CSMS Iași a pierdut o singură dată, cu CFR, pe 16 mai, scor 0-3. În rest, trupa lui Napoli a înregistrat 9 victorii și 2 remize. 2,60 este cota caselor de pariuri pentru un succes al dinamoviştilor, în timp de ieşenii au cota 2,70 pentru o victorie.

5este numărul meciurilor în care Nicolo Napoli şi Mircea Rednic s-au întîlnit în Liga 1, fiecare trecîndu-şi în cont cîte două victorii, o partidă terminîndu-se la egalitate

"Este un sentiment de împlinire, nu este ușor pentru nici o echipă să ajungă pe primul loc. Mai greu însă este să te menții. Avem mult de muncă pentru a rămîne în top"
Collins Fai, fundaș Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
100002473541087
Danut Ognean  •  16 August 2015, 16:43

fcsb-isti nu-i interzic in tribune ? parca sezonul trecut era cineva care interzicea fcsb-isti in tribune la Iasi

zecs93
zecs93  •  16 August 2015, 15:40
Postat de Mihai Cristian Chirila pe 16 August 2015, 14:41

De abia astept sa merg pe stadion si sa vad doi oameni in galeria lui Dinamo,care n-au macar un fular cu Dinamo...ma rog,mai discutam dupa meci. Mai ziceti de Steaua (FCSB) ca n-are galerie...

copchilee tu crezi ca toti avem *** ?? cel putin 2.000-3.000 de dinamovisti vor fi acolo, mai ales ca in provincie DINAMO are cei mai multi suporteri dupa un sondaj facut de expertii de la The Forges !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  16 August 2015, 15:37

la fel au ironizat si aia de la voluntari si dupaia plangeau in pumni, n-are nmk, faceti cat misto vreti, la final sper eu sa radem noi :))) *** ce sunteti !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează