FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Ironie către Dinamo?! Ce a spus Nicolae Dică înainte de FCSB - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 13:05

FCSB și CFR Cluj, primele două echipe din Liga 1, joacă duminică de la ora 20:45 în derby-ul play-off-ului. Partida este liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Deși steliștii consideră meciul cu Dinamo cel mai important din sezon, antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat că meciul cu CFR Cluj, de duminică, este cel pe care l-a așteptat de la începutul sezonului.

"Ne așteaptă un meci foarte important. Este o partidă pe care o aștept de când am semnat cu Steaua. Știam că o să vină meciurile importante pentru echipă. Așteptam să joc cu astfel de formații. Nu am pregătit meciul special. M-aș bucura să fim tot pe primul loc după meciul cu CFR Cluj.

Trebuie să facem un meci perfect. Nu se va decide mâine campioana. Dacă vom câștiga, vom lua o opțiune importantă pentru a câștiga campionatul. Cel mai important e să câștigăm acest meci. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Citește și: Câte bilete s-au vândut pentru partida FCSB - CFR, care poate decide noua campioană a Ligii 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
geo.b.
geo.b.  •  29 Aprilie 2018, 10:38

DACA va fi arbitraj corect,cred ca va castiga Clujul.Eu personal as fi vrut sa castige campionatul una dintre,Viitorul si U Craiova. Au jocul cel mai frumos si cred ca ele ar fi meritat.Numai ca,ca de obicei,la noi castiga CINE TREBUIE SA CASTIGE SI NU CINE MERITA.

zizu
zizu  •  28 Aprilie 2018, 21:32
Postat de steaua1986forever pe 28 Aprilie 2018, 14:37

Ti-a dat ciorba rece azi ? Vezi sa nu iti "ieie" (cum zic dinamovistii adeverati) si ciorba asta daca mai comentezi mult. In rest, sper sa castigati playout-ul, asta e obiectivul vostru dupa ce 3 ani la rand v-ati strecurat fraudulos in playoff.

mai afisati steagul national cu,culorile dispuse pe orizontala? te ai uitat in tribuna la meciurile fcsb,ce mutre aveti?

zizu
zizu  •  28 Aprilie 2018, 21:30
Postat de martinpen pe 28 Aprilie 2018, 14:48

Ce treaba ai tu cu defectele oamenilor ? Unul e schiop, altul e chior, altul e sasait, iar tu esti zero. Ce neam oi fi tu, de nu ai gasit altceva decat de defecte sa te legi... PS Observa ca nu am spus nimic la adresa ta, nu ma intereseaza sa vorbesc despre altcineva si sa il fac in toate felurile... E un obicei prost, romanesc, si cu ajutorul meu, o sa invete multi romani sa scape de el.

intai ar fi cazul ca sa o rogi pe fosta invatatoare,sa te invete sa scrii corect

Vezi toate comentariile (36)
Comentează