FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO

Ironii repetate și mesaje dure ale suporterilor dinamoviști la adresa propriilor jucători: ”Jucători de serie B, vă rupem picioarele”

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 21:56

Dinamo n-a fost părăsită de suporteri în deplasarea de la FC Voluntari, deși echipa alb-roșie se află pe penultimul loc în clasament. Fanii ”câinilor” însă nu și-au încurajat echipa, ci s-au rezumat să-i ironizeze și să-i amenințe pe jucătorii lui Mircea Rednic.

Răbdarea ultrașilor din Ștefan cel Mare a ajuns la final. Deși echipa a jucat bine în prima repriză, suporterii dinamoviști au scandat împotriva propriei echipe încă din debutul partidei.

La începutul jocului a apărut și un banner obscen: ”P***e, păcănele, Instagram / Dinamo-i pe ultimul plan”.

Scandările dinamoviștilor

  • "Jucători de serie B, vă rupem picioarele"
  • "Mercenarii"
  • "Voi nu sunteţi Dinamo"
  • "Jucători, jucători, jucători de serie B"
  • "Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi"
  • "Ole-ole, ole-ola, aplaudaţi campioana"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  06 Noiembrie 2018, 15:23

cAM ASTA-I DINAMO de acum; cand era Borcea, turcu, Netoiu, Anghelache, ...."cinevine-n groapa, fara 5 nu scapa"...era atunci cand dynamo baga goluri cu nemiluita in adversary...acasa marcau la foc automatm, Niculescu, DAnciulescu, Ganea, cei 3 *** din atac!!! Bv lor!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  06 Noiembrie 2018, 09:35
Postat de andrei.33 pe 05 Noiembrie 2018, 22:58

Sincer, cam acelasi banner l-as afisa si la redactia GSP doar ca in loc de "Dinamo e pe ultimul plan" as pune "Sportul e pe ultimul plan".

mai degrabă "Împachetarea minte nu cere / să fii prost, să ai putere"

borat101
borat101  •  06 Noiembrie 2018, 08:12

Va chinuiti degeaba, doar stiti manevrele din Fotbalul Romanesc. Cat de curand o sa realizati ca Fotbalul in Romania este MORT, oricat incercati voi sa resuscitati ceva, nu mai merge vrajeala si injosirea acestui sport in Romania. Din pacate nu se mai joaca Fotbal in Romania de peste 6-10 ani. Vrajeala cu echipa lui Hagi este doar o abureala, numai uitati-va care jucatori sa transferat in Vest, barem la cluburi din subsoluirile clasamentelor, nu din mijloc….ca este o palarie prea mare pentru pacalicii de jucatori din Romania.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează