FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ironii şi de ziua lui! MM Stoica la 48 de ani: "Ar fi un cadou elegant să cîştigăm sub un anume pod"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2013 00:05

Managerul Stelei împlineşte astăzi 48 de ani, dar nu a uitat de derby-ul cu Rapid de duminică seară, în direct pe Digisport şi liveTEXT pe GSP.RO de la 20:30.

MM Stoica a postat pe pagina personală de facebook un nou mesaj la adresa rapidiştilor şi a anunţat că o victorie ar fi cel mai frumos cadou: "Ar fi un cadou elegant să cîştigăm duminică sub un anume pod , dar trebuie să recunosc că mă mulţumesc şi cu titlul 24 :D"

Steaua are un avans de 23 de puncte în faţa Rapidului în acest moment. Giuleştenii se află pe locul 7, departe de primele clasate în Liga 1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (61)
costello_rapid
costello_rapid  •  13 Aprilie 2013, 11:21

LA MULTI ANI.....LA PUSCARIEEE

dan_sb
dan_sb  •  13 Aprilie 2013, 08:44

ce mecla de castron turtit are oaia asta.....

durul
durul  •  13 Aprilie 2013, 00:55

mitzo,in loc de traditionalul "la multi ani" sa auzi zornait de catuse si sa gasesti sapunul la dus cazut pe jos,sa-ti faca baietii o clisma pe cinste ! de la GALATI ,te rog sa primesti multa ,multa mqwuie sa-ti "intareasca" coloana ! pastreaza un borcanel si pentru patronul tau,nu fii lacom ...

Vezi toate comentariile (61)
Comentează