FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO-BRAŞOV 0-0

Isăilă după egalul obţinut în Ştefan cel Mare: "Dinamo îşi merită locul, dar puteam să cîştigăm pe final"

Brasov a obtinut un egal in Stefan cel Mare (0-0)
Brasov a obtinut un egal in Stefan cel Mare (0-0)

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 23:39

Antrenorul lui Braşov, Daniel Isăilă, crede că echipa sa ar fi putut obţine chiar şi victoria pe finalul meciului din Ştefan cel Mare (0-0), punînd rezultatul bun pe seama revenirii jucătorilor săi după o perioadă mai grea.

"Aş fi ipocrit să spun că nu sînt mulţumit de rezultat. Am avut o primă repriză bună, în care ne-am creat ocazii de gol, iar pe final puteam cîştiga meciul. Cred că este un rezultat echitabil. Dinamo merită din plin locul pe care îl ocupă.

Era normal ca Braşovul să sufere după schimbările din vară, dar încet-încet ne revenim ca omogenitate. Vom aborda toate meciurile la victorie", a declarat  Isăilă la DigiSport.

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (1)
tonimirea
tonimirea  •  23 Octombrie 2011, 23:49

Dl Isaila ati castigat si dumneavoastra la pariuri daca ati stiut rezultatul, asa ca Dinamo isi merita locul. De etapa viitoare nu va mai avea acest loc asa ca doar transferul lui Chipciu moca ar merita un astfel de rezultat si poate si punctele din retur.Stia el Iliesta probabil de la nasul Gigi ca se va apropia de Dinamo din pacate tot spre locul 8 -9 pentru ambele echipe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează