FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - SPORTUL STUDENŢESC

Isăilă sare la gîtul arbitrilor înaintea meciului cu FC Vaslui. "Se comit greşeli grave împotriva noastră!"

Daniel Isăilă, antrenor Sportul Studențesc
Daniel Isăilă, antrenor Sportul Studențesc

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 16:14

Antrenorul celor de la Sportul Studenţesc, Daniel Isăilă este gata să rişte totul la meciul cu FC Vaslui, fiind ultima şansă a studenţiilor să se mai salveze de la retrogradare.

"Ce mai avem noi de pierdut acum? Nimic. Numai de cîştigat. Trebuie să arătăm că suntem profesionişti şi să facem un fotbal bun. Matematic nu s-au încheiat calculele pentru retrogradare, dar practic şansele sunt destul de mici. Ce motivaţie mai mare decît rămînerea în Liga I poate exista pentru jucători?", a spus Isăilă conform Mediafax.

Isăilă este de părere că rezultatele ultimelor meciuri sînt influenţate şi de greşelile de arbitraj. "De patru etape am făcut jocuri bune, dar naivitatea şi lipsa de experienţă şi multele şi gravele erori care s-au comis împotriva noastră au făcut să ajungem aici. Acest campionat se joacă în culise şi nu pe teren în totalitate. Noi în returul acesta de campionat am avut opt penaltiuri clare şi niciunul acordat. Nu mai spun cîte goluri primite din ofsaid. Alte echipe sunt constant avantajate de goluri din ofsaid sau penaltiuri inventate, eliminări gratuite la adversari. Arbitrii români, cînd vor, arbitrează foarte bine. Repet, cînd vor. Dar au creat un haos total în acest campionat. Nu vreau să anticipez, dar nu mă mai miră nimic", a mai spus Isăilă.

Partida FC Vaslui - Sportul Studenţesc, din cadrul etapei a XXXII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 19:30 şi va fi transmisă de DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
aurelian2001
aurelian2001  •  12 Mai 2012, 16:45

De la 4 in sus o iau!!

alexdrak
alexdrak  •  11 Mai 2012, 14:48
Postat de psyk3 pe 11 Mai 2012, 14:18

Penibil Isaila asta ,cand joaca cu steaua mereu "sta capra" iar cu celelalte echipe din fruntea clasamentului joaca de zici ca e ultima zi din viata lor.

E marea frustrarea cand vine sportu si iti da 3 boabe la tine pe teren nu ? lasa ca a venit si petrolu si v-au dat tot atatea.

psyk3
psyk3  •  11 Mai 2012, 14:18

Penibil Isaila asta ,cand joaca cu steaua mereu "sta capra" iar cu celelalte echipe din fruntea clasamentului joaca de zici ca e ultima zi din viata lor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează