FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Își acuză foștii șefi că i-au falsificat semnătura » Un club din Liga 1 poate primi sancțiuni serioase

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2015 10:46

CFR Cluj ocupă locul 16 în Liga 1 și este aproape retrogradată, însă ardelenii pot avea probleme mult mai mari.

Denilson Gabionetta, fostul fotbalist al ardelenilor în sezonul trecut, își acuză fostul club de fals în acte și susține că i-a fost falsificată semnătura, anunță stiridesport.ro.

Prin respectivul document jucătorul renunța la orice fel de pretenție materială. Ceea ce înseamnă că acesta n-a fost inclus la masa credală și nu își mai poate recupera banii restanți.

"Am observat că semnăturile sînt diferite pe cele două acte, am luat legătura cu jucătorul, iar acesta spune că nu a semnat niciodată un act adiţional prin care nu mai are de primit alte salarii de la CFR. Din punctul meu de vedere, semnăturile de pe cele două acte diferă în totalitate.

În prima fază, am solicitat ca cei de la CFR să depună actul adiţional care este contestat. După analizarea actului, rămîne să vedem dacă vom iniţia procedura falsului, sau dacă va fi cazul de plîngeri penale sau nu. Interesul nostru este să ne recuperăm banii şi să fim înscrişi la masa credală", a spus avocatul fotbalistului brazilian.

În replică, reprezentanţii CFR-ului au motivat că jucătorul a semnat ambele acte, pe care le vor depune la dosarul cauzei. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
daniaania
daniaania  •  10 Mai 2015, 13:20
Postat de torinezul pe 09 Mai 2015, 16:28

Mergi la un consult .... oftalmologic .In prim planul pozei e Deac .Faptul ca nu cunosti fotbalul in general se observa .Voi stelistii credeti ca e suficient daca cunosteti jucatorii propriei echipe .Insa uite ca mai exista si alte formatii ,unele chiar mai bune decat multiubita voastra formatie .Doamne ,multi sar gardul cand poarta e deschisa !!!!

Mai bine uitate in ograda ta..aveti probeme for ever. Ramane Tg Mures in costele voastre miticilor...

daniaania
daniaania  •  10 Mai 2015, 13:17

Nu cred asta..Multe prostii se mai scriu.

elsopotyi
elsopotyi  •  10 Mai 2015, 09:44

Nu cred, dar e trist daca ar fi adevarat.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează