FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Își iau "galactic" » Mișcări neașteptate de trupe la Pandurii după numirea lui Stoican antrenor

Babunski, 1,85 metri, poate juca atacant central, dar și mijlocaș ofensiv
Babunski, 1,85 metri, poate juca atacant central, dar și mijlocaș ofensiv

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 00:00

Stoican va primi 4 jucători de la Olimpija Ljubljana, printre aceștia numărându-se și Dorian Babunski, fotbalist ce a evoluat 4 ani la juniorii lui Real.

Gorjenii și-au pierdut cei mai importanți oameni în această iarnă, însă noul antrenor, Flavius Stoican, s-ar putea bucura de venirea a patru jucători din Slovenia.

Oltenii au ocazia să aducă la club, sub formă de împrumut, patru oameni: doi fundași, un mijlocaș și un atacant. Aljaz Krefl are 22 de ani și joacă fundaș stânga, Aris Zarifovici, 28 de ani, este fundaș central, Marko Vukcevici, 23 de ani, evoluează fundaș dreapta, iar Dorian Babunski, 20 de ani, este atacant.

Cel mai interesant dintre aceștia este Babunski, care a evoluat între 2011 și 2015 pentru grupele de juniori ale celor de la Real Madrid. În 2015 a fost cedat la Fuenlabrada, iar din iulie 2016 a semnat un contract cu Olimpija Ljubljana.

Dorian Babunski este fratele lui David, care este tot fotbalist, evoluează în linia mediană, iar din 2010 până în 2016 a jucat pentru juniorii Barcelonei.

Gorjenii și-au stabilit două meciuri amicale în cantonamentul din Turcia: Anji Mahacikala (Rusia I, 18 ianuarie) și Krâlia Sovetov (Rusia I, 20 ianuarie).

19selecții a strâns Babunski pentru formațiile de tineret ale Macedoniei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează