FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îşi iau un ”monden” » Dinamo vrea să transfere un jucător care a avut o relaţie cu ”devoratoarea de fotbalişti”

Belu este și-n atenția celor de la CFR Cluj, fotbalistul fiind cotat la 300.000 de euro conform transfermarkt.de
Belu este și-n atenția celor de la CFR Cluj, fotbalistul fiind cotat la 300.000 de euro conform transfermarkt.de

Articol de - Publicat miercuri, 21 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 20 mai 2014 23:51

Fundaşul dreapta Claudiu Belu este pe lista de achiziţii a dinamoviştilor.

Timişoreanul Claudiu Belu, 20 de ani, a evoluat în Liga 1 la ACS Poli şi la Concordia, dar a devenit mai cunoscut spre finalul lui 2013, cînd a avut o relaţie tumultuoasă cu Mădălina Pamfile, vedetă Playboy.

Fundaşul lateral a lăsat deoparte lumea mondenă în 2014, a ajuns un jucător important pentru bănăţeni, iar Dinamo vrea să-l aducă de luna viitoare, mai ales că-şi termină contractul cu cei de pe Bega. Roş-albii ţin să se despartă de Laurenţiu Rus, 29 de ani, din cauza salariului mare al apărătorului, în jur de 7.500 de euro pe lună.

Belu va sosi la negocieri săptămîna viitoare, iar dacă va fi de acord cu contractul propus de cei din Ştefan cel Mare - 4.000 de euro lunar, plus bonusuri separate -, atunci se va prezenta pe 12 iunie la reunirea lotului.

1 gol şi o pasă decisivă are Belu în 19 meciuri, avînd 5,33 media notelor GSP

4 fotbalişti şi-a asigurat Dinamo pentru proximul sezon: portarul Marc (Corona), fundaşul stînga Bambara (Concordia), mijlocaşul central Miranda (Corona) şi atacantul Wellington (Concordia)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Renunţă la insolvenţă?!
Oficialii din Ştefan cel Mare au luat în calcul varianta de a renunţa la cererea de insolvenţă pentru a participa în proximul sezon al Europei League. Şefii echipei au discutat pe marginea acestui subiect, care are şi simpatizanţi, iar Negoiţă va decide astăzi dacă va continua pe această idee.

Pentru a depăşi cota 56
Chiar dacă a lăsat acasă aproape o echipă întreagă şi va da şansă la Botoşani celor ce-au evoluat mai puţin sau deloc în 2014, Stoican le-a transmis jucătorilor că vrea să obţină cel puţin un punct diseară: "Nu mergem în vacanţă! Doresc atitudine şi pentru a şti pe cine ne bazăm din vară". Flavius vrea să depăşească şi cota punctelor actuale, 56, număr identic cu cel din sezonul trecut, cînd echipa a terminat pe locul 6 şi-a ratat accesul în Europa.

Inbox

- Naumovski se desparte de Dinamo după 4 ani şi jumătate: "Voi iubi întotdeauna acest club, are fani şi jucători extraordinari. Mi-aş dori să fie în fiecare an mai puternic, eu rămîn «cîine pînă la moarte»".
- Stoican a luat şi doi juniori, de 16 ani: mijlocaşii Simone Dobre şi Andrei Tîrcoveanu. Plus portarul Muţiu, care va fi în lotul lărgit al viitorului sezon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
dogred10
dogred10  •  21 Mai 2014, 15:10
Postat de calinescu_ pe 21 Mai 2014, 12:18

EU ZIC CA CEI CE LUCREAZA LA SCOUTING TREBUIE IN PRIMUL RAND SA CAUTE CE NE TREBUIE LA DINAMO ....!!!! - UN FUNDAS STANGA ,UN FUNDAS CENTRAL , UN MIJLOCAS CENTRAL , UN PORTAR SI UN VARF ....!!!! DACA BAMBARA E REZOLVAT ATUNCI E OK FUNDAS STANGA ...!!! VARF E BUN WELINGTON DAR EU ZIC CA ALEX DO SANTOS DE LA PANDURII E SI EL O VARIANTA BUNA....!!! MIJLOCAS CENTRAL IOAN FILIP DE LA OTELUL SAU ROMARIO DE LA PETROLUL...!!! IN LOCUL LUI MATEI SI MUNTEANU TREBUIE ADUS VEZAN DE LA SAGEATA ...!!! FUNDAS CENTRAL LANGA THICOTH AR PUTEA VENI CRISTIAN MUNTEANU DE LA SAGEATA SI ERICO DE LA PANDURII....!!! PORTAR AR FI PLESCA DE LA GAZ ....!!!

mijlocas central ar fi exceptional Cooper de la Otelul, a fost cel mai bun din campionatul nostru, iar la mijloc akolo cu Elton ar fi ceva, daca nu, sa-l i-a pe Takayuki Seto de la Astra !! in atac vb ta Alex dos santos e scula, cu Wellington si cu SG Bus ar fi bine !!!

sorin.pch
sorin.pch  •  21 Mai 2014, 14:37
Postat de adi_dinamovistul pe 21 Mai 2014, 13:17

CE ZIARISTI DE NIMIC..DE CE MINTITI??DINAMO NU A SEMNAT NICI CU WELLINGTON NICI CU BAMBARA...ZIARISTI DE 2 LEI

si pe langa asta dinamo mai era in vedere in 16 jucatori, dar acum in obisnuita de a scrie numai de rau despre dinamo l-a gasit doar pe asta, care a f.... si el odata pe asta.....

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  21 Mai 2014, 13:17

CE ZIARISTI DE NIMIC..DE CE MINTITI??DINAMO NU A SEMNAT NICI CU WELLINGTON NICI CU BAMBARA...ZIARISTI DE 2 LEI

Vezi toate comentariile (18)
Comentează