FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA

Îşi întîlnesc "tăticul" » Steliştii vor da piept cu antrenorul care-i cunoaşte cel mai bine

Petre Grigoraș e singurul antrenor care n-a încasat gol de la Steaua în acest sezon. În tur, Pandurii - Steaua s-a încheiat cu scorul de 0-0
Petre Grigoraș e singurul antrenor care n-a încasat gol de la Steaua în acest sezon. În tur, Pandurii - Steaua s-a încheiat cu scorul de 0-0

Articol de , - Publicat marti, 26 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 martie 2013 21:12

Carierele a patru dintre oamenii de bază ai Stelei au explodat sub comanda lui Grigoraş, adversarul roş-albaştrilor din etapa viitoare:

Partida de la Galaţi, programată luni, va fi una specială pentru o parte dintre fotbaliştii Stelei: Rîpă, Chiricheş, Bourceanu şi Pintilii. Dar, în acelaşi timp, va fi şi una dificilă pentru că antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, îi cunoaşte bine pe cei patru, el fiind cel sub comanda căruia cei patru au reuşit să impresioneze. Doi dintre ei, Rîpă şi Bourceanu, au fost promovaţi în fotbalul mare chiar la Oţelul.

Fundaşul dreapta a fost adus la prima echipă în 2008, de la juniori, iar actualul căpitan al Stelei a fost transferat la dorinţa lui Grigoraş de la Dunărea Galaţi, a fost reprofilat din fundaş stînga în mijlocaş central, iar după numai un sezon a fost cumpărat de Poli Timişoara.

Ceilalţi doi, Chiricheş şi Pintilii, au lucrat cu Grigoraş la Pandurii Tîrgu-Jiu, unde au ajuns în 2010, de la Internaţional Curtea de Argeş, tot la sugestia tehnicianului, şi de acolo au ajuns amîndoi în Ghencea.

"Am fost şi eu jucător şi ştiu că înaintea unui meci împotriva Stelei antrenorul nu contează foarte mult. Fotbaliştii se motivează singuri, dar în fotbal, ca şi în viaţă, trebuie să ai şi puţină şansă" (Petre Grigoraş, antrenor Oţelul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ionelgl
ionelgl  •  26 Martie 2013, 20:27

ba bebe tu esti cu steaua ...trebuie sa injuri la articolul asta despre grigoras...ce naiba faci strici acuma tu rutina aici...stelistii injura mai ales in preajma meciurilor directe sau esti otelar undercover :)))

ionutz89gl
ionutz89gl  •  26 Martie 2013, 16:34

2 -0 v-a dam GRIG PE IEI TATA

bebe_shtrumpf
bebe_shtrumpf  •  26 Martie 2013, 09:16

Inainte nu imi zicea nimic un antrenor ca Grigoras....insa chiar imi place de el acum, chiar are ochi si simte talentul pustilor tineri, precum Nistor, Maxim, Chiriches, Bourceanu sau Pintili. Bravo lui!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează