FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASTRA 0-0

Își pregătește Șumudică plecarea? Antrenorul s-a luat de toată lumea de la Astra: "Suntem penibili!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2016 20:09

Marius Șumudică, antrenorul suspendat al Astrei, a avut o intervenție telefonică la Dolcesport în care a ieșit la atac.  Gazeta de azi a dezvăluit că șefii Astrei se gândesc să-l pună pe Edi Iordănescu antrenor. 

În primă fază și-a certat jucătorii pentru evoluția din meciul de azi cu Pandurii, scor 0-0, unde Daniel Niculae, De Amorim și Boldrin au ratat ocazii pe bandă rulantă.

"Suntem penibili! Nu se poate să ajungi în fața porții și să tratezi într-un asemenea mod faza. Arătăm rău! E o problemă mare atâta vreme cât eu nu sunt pe bancă. Nu avem agresivitate! Nu suntem proaspeți! Nu avem absolut nimic. La meciul cu Dinamo am intrat pe vârfuri în teren pentru că sezonul trecut i-am bătut peste tot. Acum am venit la Pandurii, am avut 4 ocazii și n-am fost în stare să marcăm", a spus Marius Șumudică.

Apoi criticile s-au îndreptat către patronul echipei, care nu i-a transferat în această vară un atacant, deși se știa de accidentarea suferită de Denis Alibec. Ioan Niculae a fost tras la răspundere și pentru faptul că nu a oferit condițiile necesare ca echipa Astrei să se deplaseze la Copenhaga cu un charter.

"Ne lipsește un atacant, ne lipsește Alibec! Eu când am spus anul trecut că Alibec ne-a luat campionatul în proporție de 50% lumea spunea că sunt nebun. Echipa își va reveni, sunt sigur de asta. FC Copenhaga are calitate, are condiții foarte bune. 

Noi acum ajungem la ora 2 noaptea la hotelul din București. La 6 ne trezim să ne ducem la aeroport și după vrem să ne calificăm în Ligă... Nu ne-am permis să luăm un charter, e tare greu să ne luăm charter. Nu avem condițiile necesare. Ne întoarcem a doua zi din Copenhaga și sâmbătă avem meci", a adăugat Șumudică.

"Cred că ne mai trebuie un nou Vrăbioru (n.r. Ștefan Vrăbioru, jucătorul Astrei Ploiești, a decedat în 1999 după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Rapid) ca echipele să joace la ore mai accesibile. Nu e normal așa ceva. Cu Craiova sunt programat la 48 de ore după meciul cu FC Copenhaga" Marius Șumudică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
431516447010175
Nuta Radu  •  01 August 2016, 15:58

Domnule Sumudica ,de ce nu respecti hotararea FRFlui de ce comentezi de transport de avion sau nu stii ca nu ai voie langa echipa nici in tribuna nu mai spunem ca stai la loja daca un individ care vrea sati faca rau te inregistreaza si te reclama mai stai 6 luni.

867510113394031
Angela Marchis  •  01 August 2016, 10:49

FORZA STEAUA.MEREU SUPERIORI.MIERCURI SUNTEM SINGURA ECHIPA ROMANEASCA CARE NE CALIFICAM.

427951077389201
Mihai Tanase  •  01 August 2016, 09:17

El tot timpul a vrut sa creeze impresia ca Astra e mai mult decat , dar nu e . Sunt niste amarati , care cat de curand vor avea soarta Urziceniului si Galatiului .

Vezi toate comentariile (27)
Comentează