FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Fotbalistul din Superligă, scandal pe aeroport » Ce s-ar fi întâmplat la Otopeni

Ismael Diomande (31 de ani), mijlocașul ivorian al celor de la Petrolul Ploiești, a fost încătușat, marți, pe Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni, după ce a făcut scandal și a înjurat autoritățile.
Ismael Diomande (31 de ani), mijlocașul ivorian al celor de la Petrolul Ploiești, a fost încătușat, marți, pe Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni, după ce a făcut scandal și a înjurat autoritățile.

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 19:08 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 19:32

Ismael Diomande (31 de ani), mijlocașul ivorian al celor de la Petrolul Ploiești, ar fi fost încătușat, marți, pe Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni, după ce s-ar fi înjurat autoritățile. 

Jucătorul „lupilor galbeni” a vrut să profite de cauza provocată de meciurile echipelor naționalei și a vrut să meargă pentru câteva zile în Franța, acolo unde și-a început cariera de fotbalist. 

Motivul pentru care Dorin Rotariu a ales-o pe FCSB » De ce Dinamo nu a putut împiedica trădarea
DINAMO
Motivul pentru care Dorin Rotariu a ales-o pe FCSB » De ce Dinamo nu a putut împiedica trădarea

Doar că atunci când a ajuns la punctul de control al Poliției de Frontieră, ivorianul ar fi provocat un adevărat scandal. Africanul ar fi refuzat să respecte indicațiile polițistului de frontieră și ar fi început să-l înjure pe acesta în limbra franceză, scriu cei de la G4media. 

Ismael Diomande, mijlocașul Petrolului Ploiești, scandal pe aeroportul Otopeni 

Sursa citată mai informează că Ismael Diomande ar fi mirosit a alcool. Pentru că oamenii legii nu s-au putut înțelege cu el, acesta ar fi fost imobilizat, încătușat și condus la linia 2 de control din interiorul aeroportului din Otopeni și sancționat cu amendă.

Deși s-a născut în Coasta de Fildeș, la Bingerville, Ismael Diomande și-a început cariera de fotbalist în Franța, acolo unde a fost crescut de Saint Etienne, formație cu care a cucerit Cupa Ligii Franței, în sezonul 2012-2013. A mai trecut prin carieră pe la Caen, Rizespor, Konyaspor și Samsunspor. 

El a devenit jucătorul Petrolului Ploiești în luna martie a acestui an. A adunat, în total, 12 meciuri în tricoul prahovenilor, reușind să marcheze un gol. 

A bifat 18 selecții în tricoul naționalei de seniori a Coastei de Fildeș și a înscris un gol. A câștigat Cupa Africii pe Națiuni cu naționala ivoriană, în 2015. 

VIDEO. Motivul pentru care Dorin Rotariu a ales-o pe FCSB » De ce Dinamo nu a putut împiedica trădarea

Citește și: 

Vasilică rezistă » Mititelu a găsit vinovatul pentru rezultatele de la FCU Craiova și l-a dat afară

„Țeapa” anului în Superliga? » A venit ca un superstar, s-a „rupt” și a jucat doar 42 de minute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  10 Octombrie 2023, 20:05

Dacă treaba asta se întâmpla în SUA risca să se aleagă cu niscaiva cartușe. Știa și el că e în România, unde efectiv mai nou scapă cine poate, orice *** poate să facă ce îl taie capul pe stradă, în trafic etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

euty
euty  •  10 Octombrie 2023, 19:54
Postat de cpt.ahab pe 10 Octombrie 2023, 19:39

Polițiștii trebuie pedepsiți pentru rasism!

Aprob pozitiv, inca un exemplu de albi supremasisti. Petrolul trebuie sa-i mareasca salariul .

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Octombrie 2023, 19:39

Polițiștii trebuie pedepsiți pentru rasism!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează