FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Israelul e noua destinație a fotbaliștilor români » Încă un jucător din Liga 1 e aproape să semneze cu o formație israeliană

Articol de - Publicat luni, 29 iunie 2015 21:53

Pe lista jucătorilor români care ar putea evolua în noul sezon în Israel se poate adăuga un nume nou: Victoraș Astafei, 26 de ani.

Conducerea nou-promovatei în prima divizie israeliană Hapoel Kfar-Saba i-a făcut o ofertă jucătorului care a evoluat în ultimul sezon la Petrolul.

Astafei va da un răspuns mîine sau cel tîrziu poimîine. Dacă va semna, fotbalistul va fi prezent joi la primul antrenament după care va efectua vizita medicală.

Totodată, Astafei a recunoscut că și-ar fi dorit să joace în Statele Unite ale Americii, dar are și o ofertă din liga secundă din Turcia.

În campionatul Israelului mai joacă și alți români: Bumba, Pintilii, Hoban, Antal, ultimul împrumutat de la Genclerbirligi.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  30 Iunie 2015, 19:02

o sa schimbe caciulitele cu niste tichii kosher. :) ii doresc succesuri tot mai multe, si sa fie la fel de bun (hahaha) cum a fost la petrolul.

bufnila
bufnila  •  30 Iunie 2015, 02:25

Pentru *** Israelul s-ar potrivi de minune.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează