FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Issa Ba şi Koulibaly desfiinţează Dinamo: "Club neserios!” :X

Issa Ba a marcat un gol în 7 prezențe pentru dinamoviști, Koulibaly a jucat în 8 meciuri și-a lăsat o impresie hazlie
Issa Ba a marcat un gol în 7 prezențe pentru dinamoviști, Koulibaly a jucat în 8 meciuri și-a lăsat o impresie hazlie

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 00:52

Aflaţi pe lista neagră a şefilor, Koulibaly şi Issa Ba acuză restanţele salariale şi faptul că nu li se permite să joace.

Paul Koulibaly, 26 de ani, şi Issa Ba, 31 de ani, nu mai au viaţă la Dinamo. "Sînteţi doi rebeli, nu e corect faţă de restul grupului ce aţi făcut voi!", le-a transmis ieri Dorinel Munteanu vizavi de faptul că n-au vrut să intre în cantonament cu echipa după victoria cu Severinul (4-2). Ieri s-au antrenat normal, după care au acuzat Dinamo într-un interviu acordat GSP TV!

"Eu am crezut că am venit la un club serios din România, dar nu e aşa deloc. Hai, o lună, două de neplată a salariilor mai merge, dar s-au strîns trei, patru. Eu n-am bani! Deşi muncesc, nu i-au nimic. Dacă nu sînt plătit, voi pleca! Vreau să fiu tratat corect, aşa cum am tratat şi eu Dinamo", a spus burkinabezul.

Issa a comentat: "Îmi pare rău că am venit aici. Nu mi se pare corect cum am fost tratat, iar acum antrenorul zice că sîntem rebeli. Şi eu sînt supărat pe club. Ştiu că am toate actele la zi, toate vizele. Vreau să joc, nu pricep de ce nu joc, Mister mi-a zis că din cauza unor acte". Gazeta de ieri a scris că senegalezul nu avea o viză medicală la zi, de aceea n-a evoluat cu Severinul.

7.000 de euro e salariul lunar al lui Ba la Dinamo. Koulibaly are cu 2.000 E mai puţin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  07 Decembrie 2012, 11:31

"Deşi muncesc, nu I-AU nimic." ? "...acuza restantele salariale..." ??? _______ ...............)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) no more comment.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Decembrie 2012, 18:39
Postat de lp64 pe 06 Decembrie 2012, 17:51

"... Deşi muncesc, nu i-au nimic..." Da' pe tine, ziaristu' lu peste, Eduard Apostol parca zici ca te cheama, cine te plateste? Tu i-ei ceva bani pentru limba romana, pe care, chipurile,o folosesti?

El ..."i-a" ceva bani, dar nu stie cum ajung la el , dar stie de unde sunt !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Decembrie 2012, 18:37
Postat de adi_stelistul pe 06 Decembrie 2012, 16:47

Exista intotdeauna metode mai corecte de a-ti arata nemultumirea, ca de pilda un memoriu la federatie. Probabil insa ca domnii acestia nu-si doresc sa devina liberi de contract. Dupa stiinta mea nu sunt, ca sa folosesc un eufemism, cei mai buni jucatori ai lui Dinamo. Cu siguranta ca actionarii lui Dinamo (ca mai toti actionarii echipelor noastre, nu e Dinamo singura) nu sunt foarte corecti in relatiile cu jucatorii, dar parerea mea este ca in marea lor majoritate, fotbalistii din Liga 1 iau (asa se scrie, nu "i-au") mai mult decat merita.

...ai dreptate in cazul asta asa se scrie "iau".....daca era fraza...." fotbalistii "i-au" folosit pungutele cu vitamine ale lui Reghe, se scria ca atare ! Cat despre sfat, e bine de stiut, poate il foloseste chiar Martinovici sau Tibi Balan !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează