FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Issa Ba va continua la Dinamo » Ce gest a făcut senegalezul pentru a rămîne în Ştefan cel Mare

În sezonul de toamnă, Ba a marcat un gol în cele 7 meciuri în care a fost folosit
În sezonul de toamnă, Ba a marcat un gol în cele 7 meciuri în care a fost folosit

Articol de - Publicat marti, 15 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 ianuarie 2013 09:33

Ba urma să revină azi-noapte în România şi va continua la Dinamo cu un contract lunar mai mic, de 4.000 de euro.

Issa Ba, 32 de ani, a acceptat să continue cu roş-albii chiar dacă i s-a înjumătăţit salariul! După blocarea pe termen nelimitat a lui Boubacar, transferul lui Galcev în Bulgaria şi pînă la rezolvarea, încă în dubiu, a transferului lui Romario, de la Bistriţa, "cîinii" stăteau doar în Laurenţiu Rus ca închizător.

Issa a avut o discuţie, la telefon, cu şefii şi cu antrenorul Cornel Ţălnar, transmiţînd că este de acord cu diminuarea contractului, doar să rămînă la Dinamo. "Vreau numai să fiu tratat corect şi să iau la timp banii pentru care ne-am înţeles!", a solicitat senegalezul venit gratis vara trecută.

"Probabil a luat în calcul că, la vîrsta lui, nu prea avea unde să se ducă. În plus, are şi probleme medicale destul de mari", au comentat roş-albii. Conform noului acord, Ba va lua 4.000 de euro pe lună.

Înţelegerea s-a făcut telefonic, actele se vor semna la Bucureşti, africanului urmînd să ajungă azi-noapte la Bucureşti. Azi dimineaţă va face joncţiunea cu lotul care pleacă în stagiul de la Poiana Braşov pînă pe 27 ianuarie.

5,14 este media notelor gsp obţinute de senegalez

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Pufi" anti-Steaua pe jumătate
Cristi Bălgrădean s-a recomandat la Dolce Sport ca dinamovist veritabil: "Ţin pumnii doar unei echipe româneşti în primăvara Europa League. N-am nici o problemă cu Steaua, dar eu sînt dinamovist şi nu pot ţine cu ei. Le urez însă şi roş-albaştrilor baftă pentru că sînt români, nu pot să doresc răul cuiva. Doresc multă baftă CFR-ului, să dea Domnul să se califice mai departe! Din punctul meu de vedere, doar clujenii se vor califica".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nagatocrisspch
nagatocrisspch  •  15 Ianuarie 2013, 09:24

Daaa....Si TOTTIII CAINIII TREC PE LA MATA PRIN PAT

zona_lipscani
zona_lipscani  •  15 Ianuarie 2013, 01:08

E bun dar nu va face fata fizic . Sper sa nu se rupa definitv .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează