FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA

Istvan Kovacs, arbitrul Supercupei, a primit 2 Ron in plus peste barem si a returnat banii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2007 00:00

Istvan Kovacs, arbitrul Supercupei, a primit 2 Ron in plus peste barem si a returnat banii. Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a preluat delegarile arbitrilor si a mutat ieri surprinzator. Supercupa Romaniei Dinamo - Rapid, programata pe 25 iulie, va fi condusa la centru de Istvan Kovacs (22 de ani), cel mai tinar arbitru din lotul national, proaspat promovat in elita dupa doar un sezon in liga a doua. "Delegarea m-a luat prin surprindere. Deja am emotii, dar sper sa le depasesc. stiu ca in mare parte de acest meci ar putea depinde si viitorul meu, insa ma voi descurca pentru ca ma simt pregatit", a declarat Kovacs, care locuieste la Carei, in judetul Satu Mare. El va fi ajutat la cele doua linii de Aurel Onita (Constanta) si Cristian Nica (Ploiesti).

Istvan Kovacs are reputatia unui arbitru extrem de corect. La un meci din Liga a lll-a, oficialii echipei gazda i-au rotunjit baremul cu 2 RON, motivind ca nu au marunt. Dupa ce si-a numarat banii din plic, Kovacs s-a dus la un magazin din apropiere si s-a intors la stadion cu restul. Satmareanul e student, nu are masina personala si nu participa la protocoalele de dupa meciuri. Partida va fi transmisa in direct de Antena 1, de la ora 20:45.

"De doi ani am fost monitorizat de catre membrii CCA si ma bucur ca persoane importante din arbitrajul romanesc au avut incredere in mine"
Istvan Kovacs

Urmasul lui Anderco
Presedintele AJF Satu Mare, stefan Szilagyi, l-a format si promovat pe Kovacs. "Ma bucur ca au avut incredere in el. E un baiat modest, corect si eu, unul, spun ca va ajunge departe in arbitraj. Cred ca de la Otto Anderco incoace arbitrajul satmarean n-a mai avut parte de o astfel de delegare la un derby Dinamo - Rapid, intr-o finala de Supercupa", a declarat Szilagyi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  28 Iulie 2012, 20:22

kocsog comunista meny a szemeszetre vagy hagyd abba a biraskodast ne roho gtesd magadComentariul tău...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează