FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Italianul Rullo a sosit, trebuie să treacă vizita medicală ca să semneze cu ”cîinii”

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 martie 2013 17:53

Italianul Erminio Rullo, 29 de ani, a sosit în Bucureşti şi urează să ajungă în această seară la Poiana Braşov pentru a se întîlni cu Cornel Ţălnar, antrenorul care l-a dorit pe fundaşul stînga în Ştefan cel Mare.

Mai ales că tehnicianul consideră deficitar acest post. Rullo a evoluat ultima oară la Modena, fiind coleg acolo cu Ovidiu Petre, dar n-a mai jucat nicăieri de astă vară, fiind liber de contract.

Fotbalistul va trebui să efectueze şi vizita medicală, mai ales că dinamoviştii vor să fie siguri că este apt de efort. Apărătorul a avut ceva probleme la gleznă.

Cristiano Bergodi a dat referinţe bune despre Rullo, însă roş-albii vor să-l folosească imediat, de aceea speră să treacă testele medicale. Jucătorul are şi 82 de prezenţe în Serie A.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
reddogsv
reddogsv  •  22 Martie 2013, 15:03

Nu trebuie sa avem prea mari pretentii de la acest campionat. Datoriile sunt foarte mari si sanse de Europa sunt putine chiar daca ar veni si Ronaldo si Messi! Daca Negoita plateste salariile si cumpara si licenta trebuie sa spunem bogda proste! Din cauza samsarilor care au furat, oameni ca I.Niculae sau Tiriac nu vor sa mai auda de Dinamo! Desi sunt putin sceptic ca Negoita are putere financiara, deocamdata e foarte bine! De la anul insa trebuie adusi FOTBALISTI! La stadion nici nu visez!

reddogsv
reddogsv  •  22 Martie 2013, 14:56
Postat de copacabana_70 pe 21 Martie 2013, 18:08

cand i-o vedea fatzaul lui TZALNAR o ia la sanatoasa.!!!!!!!!

Sa vezi cum i se scoala daca il vede pe Mimi Stoica!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  22 Martie 2013, 11:51
Postat de steaua.libera pe 21 Martie 2013, 19:34

FCD la DNA

de acord. dupa steaua, ca e cea mai cea si prima dintre toti si toate cele...)))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează