FOTBAL  »  Superliga  »  POLITICĂ

Un arbitru din Liga 1 s-a înscris în PNL și e pregătit pentru alegerile locale din 2024: „Va fi cel mai puternic candidat”

Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, cu Iulian Călin la dreapta // foto: Facebook @ Alina Gorghiu
Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, cu Iulian Călin la dreapta // foto: Facebook @ Alina Gorghiu

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 16:32 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 16:41

Arbitrul Iulian Călin (35 de ani) a fost cooptat de Partidul Național Liberal în filiala din orașul Ștefănești, județul Argeș. El este pregătit de PNL pentru a candida la funcția de primar al orașului la alegerile din 2024.

Iulian Călin, arbitru cu 20 de meciuri conduse în acest sezon, 15 dintre acestea în Liga 1, și-a început cariera politică.

„Centralul” din Liga 1 a fost cooptat de PNL în filiala Ștefănești, orașul său natal.

„Un om cunoscut și apreciat în comuniate a decis să se implice în viața politică și să se alăture PNL Ștefănești. Bun venit în echipa PNL Argeș, Iulian! Te asigurăm de întregul nostru sprijin și avem convingerea că împreună putem construi pentru viitorul orașului Ștefănești”, este prezentarea făcută de pagina oficială a PNL Argeș.

MM Stoica nu stă la discuții cu fostul jucător de la FCSB: „Să tacă din gură, nu și-a găsit angajament de când l-am dat afară! Era lent ca lebăda”
FCSB
MM Stoica nu stă la discuții cu fostul jucător de la FCSB: „Să tacă din gură, nu și-a găsit angajament de când l-am dat afară! Era lent ca lebăda”

Iulian Călin s-a înscris în PNL Ștefănești și este pregătit pentru „locale”

Iulian Călin s-a fotografiat alături de Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, care a anunțat planuri mărețe pentru arbitrul român: „Am încredere că Iulian va fi cel mai puternic candidat pentru Primăria Ștefănești în 2024”.

Iulian Călin a fost promovat în lotul de arbitri pentru Liga 1 în 2013. Primul meci pe care l-a condus în eșalonul de elită al fotbalului românesc a fost U Cluj - Concordia Chiajna 0-3, în august 2013.

Actualul primar din Ștefănești este Nicolae Velcea, ales din partea PSD în toamna lui 2020.

Mai multe știri de actualitate: 

Brighton l-a pus pe liber pe Tudor Băluță, după un singur meci la prima echipă în 3 ani și jumătate: „Există vreo dovadă că este cu adevărat fotbalist?”

7 jucători nu au prins lotul României pentru meciul cu Muntenegru » La cine a renunțat Edi Iordănescu + Ce numere vor purta „tricolorii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează