FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iulian Cristea a semnat în această seară cu FCSB! » Gigi Becali, pentru GSP.ro: „Băiatul vine de mâine la antrenament”

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 20:44

FCSB a ajuns până la urmă la un acord cu Gaz Metan Mediaș, iar fundașul Iulian Cristea, 24 de ani, va juca pentru restul sezonului la echipa roș-albastră.

Iulian Cristea mai avea contract cu Gaz Metan până la vară și deja semnase cu FCSB, un contract valabil din vară. FCSB și medieșenii au ajuns la un acord în ultima zi de mercato, iar jucătorul va fi de marți sub comanda lui Mihai Teja.

L-am luat pe băiat! Dau 150.000 de euro. E pe drum. Vom face un alt contract. De mâine e la echipă”, a spus Gigi Becali pentru GSP.ro. 

Pe site-ul LPF, Cristea apare deja ca fiind fotbalistul FCSB-ului, dovadă că transferul a fost înregistrat în această seară. 

Iulian nu va putea juca pentru FCSB cu FC Voluntari, în ultimul meci din sezonul regulat din Liga 1, deoarece e suspendat!

106meciuri și 5 goluri a adunat Iulian Cristea la Gaz Metan, unde a fost folosit mai des ca mijlocaș decât ca fundaș central. Teja îl consideră stoper, de aceea i-a transmis lui Becali că l-ar vrea de acum pe fostul lui elev de la Mediaș

750.000 €este cota lui Iulian Cristea, potrivit transfermarkt

CRIZA STOPERILOR, BOALĂ VECHE LA FCSB

În lotul celor de la FCSB, fundași centrali de meserie încă de la startul sezonului au fost doar Bogdan Planic și Mihai Bălașa. La unele partide, a fost nevoie de improvizații pentru ca roș-albaștrii să poată alinia doi stoperi, în centrul apărării apărând astfel mijlocașii Dragoș Nedelcu și Lucian Filip, dar și fundașii stânga Marko Momcilovici și Junior Morais.

Problemele lui Dică le-a moștenit și Teja, care a fost convins de urgența aducerii unui alt stoper după 3 meciuri oficiale pe banca stelistă. Planici a avut o evoluție slabă în meciul FCSB - CSU Craiova, 3-2, ieșind accidentat în minutul 66.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
poison
poison  •  26 Februarie 2019, 11:07
Postat de digei pe 25 Februarie 2019, 20:53

Cat s-au chinuit sa-l aduca, acum o sa vedeti ca va freca banca de rezerve. :))))

De 2 luni e telenovela asta. :))

magic4ever
magic4ever  •  26 Februarie 2019, 00:50
Postat de adi67 pe 25 Februarie 2019, 23:04

Daca Becali l-a cumparat cu gandul sa-l vanda si pe asta "afara" se inseala . In ultimii ani , s-au cam lamurit aia ce exporta "fotbalul" nostru . Ultimele exemple sunt repatriatii Gardos , Filip , Enache si exilatul Stanciu . Intelegem , oare , de ce Wesley se distra dupa ce consuma 24 de beri sau Gnohere sau Eric sunt adevarate vedete ?

Pentru ca avem un campionat din lumea a 5 a a fotbalului...N'Doye daca se antreneaza 2-3 luni o sa fie in primii 10 mijlocasi din campionat...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Februarie 2019, 23:18
Postat de digei pe 25 Februarie 2019, 20:53

Cat s-au chinuit sa-l aduca, acum o sa vedeti ca va freca banca de rezerve. :))))

E o mediocritate ambulantă. Un Larie.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează