FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-0

CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-0. Un stelist a găsit problema din jocul lui CFR Cluj: „Așa pare”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 09:36 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 11:54

CFR Cluj a câștigat cu greu meciul cu Hermannstadt, 1-0, iar campioana României a ajuns la 7 puncte în primele trei etape din Liga 1.

După meci, Iulian Miu, antrenor secund la CSA Steaua, a analizat prestația echipei lui Dan Petrescu și a remarcat ce problemă are clubul din Gruia.

„Cei de la CFR Cluj au pierdut din turaţie, dar cred că uşor, uşor îşi vor regla problemele. Eu cred că se vor pune la punct din punct de vedere fizic şi vor arăta mult mai bine. Pare a fi într-adevăr o echipă obosită.

Faţa de FCSB şi Craiova, nu stă rău. Să vedem ce se va întâmpla în continuare în acest sezon. Abia s-a terminat sezonul trecut, nici nu ştii pe unde au fost jucătorii în vacanţă. Ca fotbalist, nu prea merge să păstrezi un ritm foarte bun”, a declarat Iulian Miu la TV Telekom Sport.

 Eu zic că CFR nu arată la fel de bine ca înainte. Vorbim sub efectul acestui joc până la urmă.  Am emoţii pentru calificare. Mi-ar părea rău ca în Suedia, pe un teren sintetic, să aibă probleme, mai ales că vorbim de o echipa imprevizibilă. (n.r Djurgardens). CFR nu mai este aceeaşi echipă din anii trecuţi. Azi a marcat după un marcaj slab, în Suedia nu cred că va avea astfel de marcaj 
- Cristi Balaj 

VIDEO Mario Camora a depus jurământul și a devenit oficial cetățean român

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Fotbalistul pe care Dan Petrescu îl vrea cu orice preț la echipă: „Nu găsești ușor un așa jucător!”

„Aroganța” lui Dan Petrescu: „Mă așteptam să avem 9 puncte fără gol primit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
108022913946097
Traian Pavelescu  •  14 Septembrie 2020, 13:22

Miu stelist? Asta e gluma zilei, de fapt a săptămânii! Miu nu este decât un antrenor eșuat, un comentator ridicol (implora sa fie primit la Telekom pt 50-100 euro de emisiune) și un fost jucător mediocru. Acum, din lipsa de alternative, a devenit cazarmist, militarist, pentru papa gratis la popota, solda și promisiunea de pensie specială! Cum sa te întorci cu mâna întinsa la poarta cazarmii așteptând pomana izbăvitoare de la stat asta Miu o stie foarte bine dar stelist nu este!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează