FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - GAZ METAN 3-1

Iulian Popa, despre dubla reuşită în meciul cu Gaz Metan: "Am simţit că dau gol cu capul!"

În iunie, Popa a dat Sibiul pe Braşov, club cu care a semnat pe două sezoane // Foto: Bogdan Bălaş (Braşov)
În iunie, Popa a dat Sibiul pe Braşov, club cu care a semnat pe două sezoane // Foto: Bogdan Bălaş (Braşov)

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 00:10

Iulian Popa (27 de ani) mărturiseşte că nu se aştepta să fie eroul "stegarilor", dar "ştia" că-i va păcăli pe masivii fundaşi adverşi.

- Iulian, ai fost decisiv în meciul cu Gazul...
- Da, am marcat două goluri, dar nu consider că am fost decisiv. Mai degrabă oportunist. M-am aflat la locul potrivit şi am finalizat două ocazii lucrate foarte bine de către colegii mei. Batin, spre exemplu, a dat un gol superb creat de el. Eu doar am concretizat acţiuni colective.

- Nu eşti foarte înalt şi totuşi ai marcat cu capul.
- Crede-mă că am vorbit cu colegii înainte de meci şi le-am spus că voi da gol cu capul. Au rîs şi mi-au zis: "Piticule, cum să dai tu gol cu capul între fundaşii lor?, zici că sînt jucători de baschet! N-ai nici o şansă!". Am avut o premoniţie, însă mi se întîmplă destul de rar (rîde).

- V-aţi trezit de-abia după 0-1.
- Am simţit foarte bine momentul greu, cu toţii. Nici nu cred că a fost un penalty clar la golul Mediaşului, deoarece Taborda a atins mingea mai întîi. A fost o frustrare pe care am simţit-o la golul lor şi asta ne-a ajutat să revenim repede.

- Cum e din nou acasă, la echipa pentru care ai debutat, după ce ai mai jucat la Vîlcea şi la Sibiu?
- Mă bucur din tot sufletul că am revenit la Braşov. Sper să am evoluţii bune şi să nu îi dezamăgesc pe oamenii de aici, care au încredere în mine. Totodată, sper să îi mulţumesc şi pe suporteri, pe care îi rog să fie alături de noi şi în momentele mai grele. Ei trebuie să înţeleagă că sîntem o echipă în formare, avem un antrenor care îşi cunoaşte foarte bine meseria şi numai în timp vom putem avea rezultatele pe care şi le doresc.

3 goluri în 7 meciuri a marcat Popa în acest sezon

1,70 metri e înălţimea lui Popa. Stoperii medieşeni au 2,04 metri (Markovici), respectiv 1,83m (Zaharia)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close